4. august 2020
FC Nordsjællands cheftræner Flemming Pedersen under kampen mod Hobro, som blev vundet 2-1, inden transfervidnuets sidste timer og en landskampspause ventede. Nu står den på Brøndby Stadion søndag aften.
FC Nordsjællands cheftræner Flemming Pedersen under kampen mod Hobro, som blev vundet 2-1, inden transfervidnuets sidste timer og en landskampspause ventede. Nu står den på Brøndby Stadion søndag aften.
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Intens kamp i vente

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Intens kamp i vente
Sport Nordsjælland - 14. september 2019 kl. 13:11
Af Rudi Dalsgaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Efter 2-1-sejren over Hobro i den seneste Superligarunde gik FC Nordsjælland ind til et par hektiske dage, hvor der blev slynget mange spillernavne rundt, mens transfervinduet lukkede i.

Men selv om det trak op til et salg af Mikkel Rygaard og mulige tilgange af de to tidligere FCN-profiler, Emiliano Marcondes og Andreas Maxsø, så endte det uden de store rokader i de sidste timer for FC Nordsjælland.

Det har kunnet mærkes på truppen i den netop overståede landskampspause.

- Det gør ikke så meget for mig helt personligt. Men nu ved vi, hvem der er her, og det giver spillertruppen ro i hovederne. Der skal mere til at forstyrre mig, men jeg kan godt se, at alle er mere fokuserede nu, siger FC Nordsjællands cheftræner, Flemming Pedersen, der har fået lidt flere spillere mellem hænderne, selv om der ikke kom flere i transfervinduets sidste timer.

- Godsway Donyoh fik spilletid i reserveholdskampen og spiller fuldt med til træning sammen med Jonathan Amon. Nu mangler vi kun lige at få Joachim Rothmann helt med, siger Flemming Pedersen, der dog også sparede Mohammed Kudus og Ibrahim Sadiq lidt til torsdagens træning, hvor de to trænede for sig selv.

Søndag går det så løs mod Brøndby på udebane, og det blågule hjemmeholdet vil med stor sandsynlighed have Andreas Maxsø med i truppen - måske endda fra start.

- Vi ved, at det altid er intenst på Brøndby Stadion. De er i gang med at spille en masse nye folk ind på holdet, så der er en del ubekendte. Men vi kender deres stil, og de vil gerne styre kampene og spille med intensitet. De sidste to gange, vi har spillet derinde, har vi tabt, men også haft en fornemmelse af, at vi godt kunne have gjort lidt mere. Det »mere«, skal vi vise på søndag, siger Flemming Pedersen, inden han forholder sig til Andreas Maxsø, som han gerne havde set i FCN-trøjen igen. Det lægger han ikke skjul på.

- Vi ville ikke have sagt nej, hvis han ville spille her. Men enderne kunne ikke mødes, siger Flemming Pedersen, der dog også ved, hvordan Brøndby skal rammes, hvis Maxsø er med.

- Vi ved, at vi kan løbe fra Maxsø. Vi skal ikke for tæt på ham i duellerne. Men vi skal ud og løbe med ham.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?