23. september 2021
Foto: Allan Nørregaard
gallery icon

Se billedserie

Foto: Allan Nørregaard
Foto: Allan Noerregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Igen uafgjort i topkamp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Igen uafgjort i topkamp
Opdateret 12. september 2021 kl. 15:52
Sport Nordsjælland - 12. september 2021 kl. 14:36
Af Mads Hussing

FC Helsingør mistede koncentrationen efter føringsmålet og mistede dermed også to point.

FC Helsingør var foran to gange i topkampen mod Hvidovre, men begge gange kom udeholdet igen, og så endte kampen 2-2. Det er anden uafgjort i træk på hjemmebane, da det senest blev 3-3 mod Lyngby.

Fra starten af kampen var det helt klart, at respekten for FC Helsingør var stor fra Hvidovres side. Hver gang hjemmeholdet havde bolden, så stillede Hvidovre sig langt tilbage og var kompakte.

FC Helsingørs kanter og offensive spillere skiftede ofte position, og da Callum McCowatt og Eli Just byttede side, fik Helsingør et stort overtag.

Helsingørs første mål begyndte helt nede fra Nikolaj Hansen, der med en lang aflevering fandt forsvarskollega Philip Rejnhold, som var listet med frem i højre side.

Han headede bolden videre til Liam Jordan, der i to omgange fik bolden forbi Hvidovres Daniel Stenderup. Jordan spillede bolden videre til Tonni Adamsen, der tæt på mål tog bolden ned med brystet og hamrede bolden i mål.

Det var en periode, hvor Helsingør burde have været foran med både to og tre mål.

Men langsomt fik Hvidovre ædt sig ind i kampen. Et par gode indlæg endte hver gang i næverne hos Kevin Stuhr Ellegaard, men da Kasper Enghardt både gik forkert af bolden og faldt, så Marcus Lindberg blev spillet helt fri, så var det slut med føringen. For Lindberg satte bolden helt køligt ind bag Stuhr.

Lindberg kunne have gjort det endnu værre for Helsingør, da han efter 38 minutter blev spillet fri i venstre side, men hans skud gik både forbi Stuhr Ellegaard og målet.

Hvidovre var ikke kommet til Helsingør for at se på Helsingørs normalt så gode spil på kunstgræsset. De bød hjemmeholdet op til dans, og der skulle da også et straffespark til, før Helsingør kom foran igen.

Daniel Norouzi blev nedlagt i feltet, og netop indskiftede Sebastian Czajkowski scorede sikkert.

Denne gang gik der ikke mere end et par minutter, før stillingen igen var helt lige. Kevin Stuhr Ellegaard sendte et indlæg ud til hjørnespark, og på det indlæg nåede indskiftede Mohamad Al-Naser højest og headede bolden i mål.

I slutminutter var det hjemmeholdet, der jagtede sejren og satte fuldt tryk på, men det nyttede ikke noget, og dermed satte Helsingør igen point til i en topkamp på hjemmebane, som de senest gjorde mod Lyngby.

Stemmer du til kommunalvalget i år?