27. juli 2021
Simon Dahl glæder sig til at komme hjem. Foto: Jens Wollesen
Simon Dahl glæder sig til at komme hjem. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen SJ-MEDIER
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: I isolation på træningslejr i udlandet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I isolation på træningslejr i udlandet
Sport Nordsjælland - 17. juli 2021 kl. 11:15
Af René Larsen

Det gik ikke helt efter planen, da det mandlige danske U19-landshold lå i træningslejr i Portugal. U-19-landsholdet fik aflyst en træningskamp, medens assistent-landstræneren Simon Dahl, der til daglig er cheftræner i Nordsjælland Håndbold, er isoleret ti dage i hotellejlighed efter at være blevet positiv for corona.

- Heldigvis har smitten ikke bredt sig til andre, fortæller Simon Dahl fra sit hotelværelse lidt syd for Porto.

U 19-landsholdet er planmæssigt hjemme igen, medens Simon Dahl efter ti dage i isolation kan returnere til Danmark på søndag.

Simon Dahl er ellers vaccineret. Han har modtaget et stik med Johnson & Johnson, og han havde således en forventning om, at han ikke kunne blive smittet med covid19.

- Men efter en træning i hallen blev jeg pludselig skidt tilpas og havde hovedpine. Jeg lod de andre køre hjem i bussen, og tænkte at en gåtur på en lille kilometer kun vil gøre mig godt. Men da jeg kom frem, så var jeg fuldstændig færdig. Som var jeg høvlet igennem med hård løbetræning, fortæller Simon Dahl.

En lyntest og en efterfølgende pcr-test bekræftede, at håndboldtræneren var ramt af corona, medens der ikke var udslag på den øvrige trup.

- Jeg har ingen anelse om, hvor jeg er blevet smittet, siger Simon Dahl og fortsætter:

- Jeg troede, at det kunne være i Baku. Jeg så fodboldlandsholdet i Aserbajdsjan sammen med fire venner - heriblandt min lillebror Jesper. Vi blev testet både før og efter turen, og der er ingen af dem, der har været syge, siger Simon Dahl, der kun var syg den ene dag i Portugal.

Han har i stedet haft godt tid til at lægge sidste hånd på sæsonforberedelserne. Nordsjælland Håndbold starter træningen op til comeback-sæsonen i Håndboldligaen i den kommende uge.

- Nu glæder jeg mig bare til at komme hjem, siger Simon Dahl

De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?