29. oktober 2020
Holtes Laura Schaudt server. Billedet er fra en tidligere kamp. I aften tabte de på hjemmebane i Europa Cuppen. Foto: Kim Rasmussen
Holtes Laura Schaudt server. Billedet er fra en tidligere kamp. I aften tabte de på hjemmebane i Europa Cuppen. Foto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Holte manglede lidt af det hele

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Holte manglede lidt af det hele
Sport Nordsjælland - 03. december 2019 kl. 21:16
Af Niels Rasmussen

Schweizerne fra Kanti Schaffhausen blev kun presset i begrænsede perioder.

I begyndelsen af 3. sæt spillede Holtes kvinder en helt forrygende omgang volleyball. Som sjældent set leveret af et dansk mandskab. Lige der var opgøret mod Kanti Schaffhausen i den europæiske Challenge Cup det rene guf for de mange tilskuere i Holtehallen.

Men gassen gik af ballonen, så Holte kom i den forsvarende rolle efter at have ført med 11-8. Schaffhausen strøg af sted og sikrede sig sættet med 25-15.

Schaffhausen havde vundet de to første sæt med henholdsvis 25-17 og 25-18. Så hele affæren var afgjort på lidt over fem kvarter.

Der er returkamp Schaffhausen 18. december, og så er det europæiske eventyr nok forbi for Holte i denne omgang. Alt andet vil være større end en sensation.

- Ærgerligt at vi ikke kan få nogle flere af den her slags kampe, for den giver jo spillerne det rigtige indtryk af, hvad der skal til. Vi spillede godt i store perioder af kampen, men det var klart, at vi havde mangler i offensive, siger Holtetræner Sven-Erik Lauridsen, der normalt kun får helt seriøs spænding i DM-finalerne mod Brøndby.

I offensiven var schweizerne godt hjulpet af den 189 cm høje amerikanske Kelsie Payne, der i hele sin skole- og studietid har placeret sig som en af de bedste i USA. Hun springer højt, og hun slår hårdt.

- For os spillere er det vildt stort at spille den her slags kampe. Allerede når vi er elimineret i det ene års turnering, ser vi hen til at skulle være med igen næste år, sagde anfører Nora Møllgaard, da hun før kampen lige var forbi de mange sponsorer og mæcener, der har været med til at skaffe de 100.000 kr. som de to kampe mod Schaffhausen koster.

Holte nåede at føre 1-0 og 7-6 i 1. sæt inden Schaffhausen trak fra. Der var gode momenter hos Holte. Søstrene Nikoline og Mikala Mogensen gjorde det fint som hæver og som smasher. Men hele kampen igennem manglede der lige det sidste. Når en eller flere spillere var inde i en god periode, så kunne de øvrige ikke lige følge med.

I 2. sæt var der lidt opløsningstendenser i begyndelsen af sættet, inden Holte igen fandt melodien.

- Generelt gjorde vi det jo fint med det defensive spil. Vi havde gode servemodtagninger og lavede næsten ingen fejl, siger Sven-Erik Lauridsen.

Laura Schaudt havde en af sine helt gode dage hos Holte, hvor hun fik placeret sine slag fornuftigt, og så var der generelt saft og kraft i boldene, når hun bankede løs.

Sofia Lavin har fået arbejde ved siden af volleyballspillet, så hun havde mistet tre træninger op til kampen. Da hun kom ind, satte det liv i kludene, når hun lige viste sin attitude med "I-kan-bare-komme-an-".

Arrangementsmæssigt var opgøret en fin reklame for Holte. Der var meterstore portrætbilleder af alle spillerne oppe under loftet på den ene bagvæg, og der var store bannere med actionbilleder til at skabe en festlig ramme.

Challenge Cup, 1. kamp
Holte-Kanti Schaffhausen 0-3

(17-25, 18-25, 15-25)
Tilskuere: 400

Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?