9. marts 2021
Nordsjællands cheftræner Simon Dahl har fået mere at spekulere på. Onsdagens kamp mod HC Odense er aflyst på grund af covid-19, og lørdagens opgør mod Vendsyssel skal også flyttes til et senere tidspunkt.
Nordsjællands cheftræner Simon Dahl har fået mere at spekulere på. Onsdagens kamp mod HC Odense er aflyst på grund af covid-19, og lørdagens opgør mod Vendsyssel skal også flyttes til et senere tidspunkt.
Foto: Jens Wollesen SJ-MEDIER
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Holdt ude foran hallen: Odense-Nordsjælland coronaaflyst

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Holdt ude foran hallen: Odense-Nordsjælland coronaaflyst
Opdateret 20. januar 2021 kl. 18:59
Sport Nordsjælland - 20. januar 2021 kl. 18:28
Af René Larsen

Nordsjælland Håndbold skulle onsdag aften have spillet årets første kamp i 1. division på udebane mod HC Odense. Men det opgør blev aflyst i allersidste øjeblik, da en spiller fra Nordsjælland Håndbold er testet positiv.

arrow Læs også: Førstepladsen udbygget med besvær

- Vi var lige drejet ind på parkeringspladsen, da der lød et højt udråb fra en af spillerne om, at han var testet positiv, fortæller sportschef Jørn Blom Hansen i spillerbussen.

Nordsjælland-spillerne testes i øjeblikket en gang om ugen, og det er sædvanligvis om tirsdagen, når holdet alligevel træner lige ved siden af testcentret på Milnersvej i Hillerød.

- Det ville have været dejligt, om han havde fået beskeden, inden vi var taget af sted, konstaterer sportschefen.

Nordsjælland-delegationen blev ude i bussen på parkeringspladsen foran Dalum Hallen. Herfra ringede man ind til HC Odense og satte aftenens modstanderhold ind i situationen.

- De syntes, at det var en god idé, om vi blev derude. De kom så lige og satte en kasse øl og nogle sodavand og ønskede os god tur hjem, fortæller Jørn Blom Hansen.

Den smittede spiller fik bagsædet for sig selv, medens de øvrige stimlede sammen i den modsatte ende af bussen.

Der var hele 26 personer med bussen til Odense. Det drejer sig om en chauffør, 17 spillere, tre trænere, to holdledere, en fysioterapeut, en administrativ medarbejder og en sportschef.

De skal nu alle i selvisolation.

- De skal testes på søndag og igen på tirsdag, og først hvis de hver især kan fremvise to negative coronatest får de mulighed for at møde op til træning i næste uge, siger Jørn Blom Hansen.

arrow Nordsjælland klar til topbrag efter corona-chok
27. januar 2021 kl. 16:41 Opdateret: kl. 16:41
arrow Hillerød sikrer sig endnu en spiller
27. januar 2021 kl. 13:12 Opdateret: kl. 13:15
Er det en god idé at udnævne politikere til ambassadører?