17. september 2021
Foto: René Larsen
gallery icon

Se billedserie

Foto: René Larsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hørsholm løb tør efter pausen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hørsholm løb tør efter pausen
Sport Nordsjælland - 03. august 2021 kl. 22:30
Af René Larsen

Det er efterhånden 47 år siden, at Vanløse IF vandt den danske pokalfinale over OB, men de små ti medrejsende og højrøstede Vanløse-tilhængere i Hørsholm lever stadig i håbet om en gentagelse efter sejren i 1. runde af DBU Pokalen tirsdag aften.

Sejren var der intet at indvende imod. Vanløse var det bedre hold, som de to højere rækker til forskel også indikerer, at de bør være. Men oprykkerne til Sjællandsserien Hørsholm-Usserød strittede ganske godt imod nedrykkerne til 3. division.

Hørsholm-Usserød fik ellers en svær start. Allerede i 1. minut slap Vanløses Esajas La Cour fri, men han fik afsluttet fladt forbi mål.

Kort efter gik det dog galt. Vanløses Jonas Johler-Nøttrup hamrede bolden på overliggeren. Hjemmeholdet nåede imidlertid ikke at ånde lettet op. Bolden faldt ned lidt uden for feltet, hvor Morten Nielsen resolut sendte en jordfræser afsted i det lange hjørne til 1-0 uden chance for Oliver Stenderup i Hørsholm-målet.

Men målet slog ikke benene væk under Hørsholm-Usserød. Hjemmeholdet kæmpede sig tilbage i opgøret, og det blev også til et par halve muligheder. Især når Vanløse fik sløset i opspillet var egen bagerste kæde.

Kort før pausen var Hørsholm-Usserød tæt på at få udlignet. Jonathan Zuckermann måtte imidlertid se sin afslutning blokeret af en forsvarer lige uden for stregen.

I forhold til forårssæsonen var det et meget forynget Hørsholm-Usserød-mandskab. Rutinerede spillere som Joakim Dam, Martin Andersen og Frederik Weibel var af forskellige årsager ikke med i aftenens pokalkamp, lige som erfarne Emil Sørensen og Jonas R. Jørgensen startede på bænken.

Synes du, at kommunen er der for dig?