24. oktober 2020
Målmand Frederik Hansen har sikret sig bolden.

Hillerød vinder 2-1 i Ølstykke. Foto: René Larsen
gallery icon

Se billedserie

Målmand Frederik Hansen har sikret sig bolden. Hillerød vinder 2-1 i Ølstykke. Foto: René Larsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hillerøds reserver kendte vejen i Ølstykke

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hillerøds reserver kendte vejen i Ølstykke
Sport Nordsjælland - 09. oktober 2020 kl. 21:45
Af René Larsen

Det handler ikke om at have bolden mest. Det afgørende er, hvad man gør ved den, når man endelig har den.

Det må Ølstykke sande efter fredagens lyskamp i Serie 1 pulje 1, hvor hjemmeholdet ganske vist var mest i boldbesiddelse, mens gæsterne fra Hillerød var den tand mere direkte og målfarlige. Hillerød vandt 2-1.

Det var på et af de hurtige opløb, at gæsterne bragte sig foran efter et kvarters spil. Joeffrey Assoumani slap fri over Hillerøds højre kant. I første omgang så det ud til, at hans træk ville blive for langt, så Ølstykke-målmand Nicholas Vestermann kunne komme glidende ud og blokere, men Hillerød-angriberen fik nærmest tacklet bolden ind over stregen.

Ølstykke satte sig derefter på opgøret, men hjemmeholdet havde svært ved at kreere de helt åbne muligheder. Det blev som oftest til behjertede afslutninger fra distancen, der ikke fik sat Hillerøds målmand Frederik Hansen på de store prøver.

Kort før pausen fik Ølstykke-profilen Matthias Pointinger snakket sig til et gult kort og ti minutter på bænken, men det overtal fik Hillerød ikke glæde af ret længe, da Morten Olsen ikke kunne dy sig for at sparke bolden i tomt mål efter dommerens fløjte havde lydt. Så var det også ud med ham for en kort bemærkning.

Efter pausen satte Hillerød Jonas Tingleff på banen, og han var ikke længe om at sætte gang i sagerne. Først var han tæt på med et lob, der gik lige forbi mål, og lidt senere havde han fået stillet skarpt og øgede til 2-0 på en friløber.

Så virkede opgøret afgjort. Men små ti minutter før tid kom der alligevel en smule spænding ind i opgøret. Matthias Pointinger tog et frispark hurtigt, mens Hillerød var travlt optaget med at sætte en mur op.

Målet rystede dog ikke Hillerød. Ølstykke fik ikke fremtvunget den chance, der kunne havde givet de blå-gule et enkelt point. Dermed er Ølstykke efterladt i det brede midterfelt, mens Hillerøds divisionsreserver har hægtet sig på i topstriden.

Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?