23. september 2021
Asger Højmark-Jensen, der her scorer i en kamp mod AB, scorede igen for Hillerød, da han sikrede et point mod Kolding. Foto: Rudi Dalsgaard
Asger Højmark-Jensen, der her scorer i en kamp mod AB, scorede igen for Hillerød, da han sikrede et point mod Kolding. Foto: Rudi Dalsgaard
Foto: Rudi Dalsgaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hillerød hentede point i Kolding

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hillerød hentede point i Kolding
Sport Nordsjælland - 12. september 2021 kl. 16:58
Af Rudi Dalsgaard

Hillerød Fodbold fortsætter pointhøsten i 2. division, efter det søndag endte 1-1 på udebane mod nedrykkerne fra 1. division, Kolding IF.

Hillerød kom skidt fra start, da Kolding allerede i det fjerde minut bragte sig foran. En erobring højt i banen endte med en bold ind centralt til den tidligere Superligaangriber Thomas Mikkelsen, og han viste stort overskud i sin afslutning ved at »curle« den uden om Thomas Gall i Hillerød-målet.

Efter 27 minutter brændte det igen på foran Hillerød-målet, men denne gang var det mere tilfældigt. Hillerøds Mariunus Due Grandt fik rettet et indlæg mod eget mål, og så måtte Thomas Gall diske op med en parade. Det kostede en retur direkte ud i et par Kolding-fødder, men Gall var klar igen og fik reddet situationen. Det var han også fem minutter senere, da det igen brændte på foran Hillerød-målet. Et indlæg fra højre blev mødt af Thomas Mikkelsen ved bagerste stolpe, men Thomas Gall diskede igen op med en redning.

Til gengæld havde Hillerød nok halvlegens største chance for at komme tilbage. Et Kolding-udspark fra den udlejede Helsingør-målmand Christoffer Petersen blev vundet af Hillerød, og så røg bolden hurtigt frem i forreste kæde til Asger Højmark-Jensen. Han spillede smart bolden videre til den fremadstormende Johannes Houborg, der havde tid til at tage et træ og lægge bolden til rette, men afslutningen tog den fjerneste stolp og sprang i spil igen.

Den skulle have været der.
I anden halvlegs første minut havde Kolding bolden i mål igen, men den scoring blev annulleret for offside.

Derfra var det så Hillerød, der årøvede at tage initiativ i kampen i jagten på en udligning. Men der var lidt for langt mellem de gode, gennemspillede angreb og dermd også chancer.

Trykket på Kolding-målet steg dog, som minutterne gik og med otte minutter tilbage sendte cheftræner Christian Lønstrup de to tårne, Danilo Babovic og Alexander Kieffer, på banen. De kom op i forreste kæde sammen med lige så høje Asger Højmark-Jensen, og så behøvede man ikke noget som helst trænerkursus for at gennemskue taktikken.

Den gav da også lynhurtigt bonus. Hillerød servede en lang bold, som de tre høje spillere i forreste kæde gik i krig for, og til sidst blev bolden headet på tværs, hvor Asger Højmark-Jensen dukkede op i andenbølgen og sendte bolden i kassen til 1-1 med fem minutter igen.

Hillerød var også meget tæt på at tage sejren i overtiden, da Lucas Bøje-Larsen slog et indlæg mod forreste stolpe, hvor Asger Højmark-Jensen dukkede op og headede på mål, men den sad lige i favnen på Christoffer Petersen i målet.

Dermed endte det med et point til hver. Hillerød er på fjerdepladsen med 12 point - fem efter topholdet fra Næstved, mens nedrykkede Kolding ikke er kommet godt fra start og bare har fem point efter seks kampe.

Synes du, at kommunen er der for dig?