2. december 2020
Nikolaj Kristensen tiljubles af Philip Lindgaard efter udligningen i overtiden. Foto: René Larsen
gallery icon

Se billedserie

Nikolaj Kristensen tiljubles af Philip Lindgaard efter udligningen i overtiden. Foto: René Larsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hillerød får point på kampens sidste spark

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hillerød får point på kampens sidste spark
Opdateret 01. november 2020 kl. 21:05
Sport Nordsjælland - 31. oktober 2020 kl. 18:08
Af René Larsen

Når angriberne ikke kan, så er det godt, at venstreback har det i sig. På kampens allersidste spark sørgede Nikolaj Kristensen for, at Hillerød tik det ene point med hjem fra Tingbjerg Idrætspark. Opgøret mod Brønshøj i 2. division pulje 2 endte 1-1.

Som 2. halvleg skred frem intensiverede Hillerød presset mod Brønshøjs mål. Hillerød sendte stopperen Jonathan Witt op i forreste geled for at øge trykket, men langt hen ad vejen så det ud til at være nytteløst. Brønshøj forsvarede sig fint.

I de sidste ti minutter hældte Hillerød konsekvent høje bolden ind mod Witt. I et tilfælde var det også tæt på, da Witt fik headet på tværs til Mads Kaalund, men Brønshøjkeeper Victor Michaelsen fik gjort sig bred og reddede med kroppen.

Fire minutter inde i overtiden blev Brønshøjs panser imidlertid nedbrudt. Endnu en høj bold ind i feltet endte bag Witt hos Nikolaj Kristensen, der fik lagt bolden til rettet og hamrede den op i nettaget via underkanten af overliggeren.

Den sene træffer gav anledning til frustrationer, og der var optræk til slagsmål, da opgøret umiddelbart efter blev fløjtet af, men det lykkedes at få dæmpet gemytterne.

Der var forståelig skuffelse i Brønshøj, der så længe så ud til at få en tiltrængt sejr. Hvepsene startede også opgøret bedst, da den tidligere Helsingør-spiller Alexander Lazarevic headede en bold på underkanten af overliggeren.

Oven på den forskrækkelse varede det lidt, inden Hillerød kom ordentlig ind i opgøret. Men efterhånden lykkedes det - uden at det blev til de helt store chancer. Den største tilfaldt Tobias Vistisen Andersen efter bandespil med Lasse Spaniel, men Victor Michaelsen parerede Hillerød-angriberens afslutning.

De to hold gik målløse til pause, men der var kun spillet 20 sekunder af 2. halvleg, førend der kom bevægelse på måltavlen. Brønshøjs Jonas Hemmingshøj kom bedre ud fra pause end alle andre og med en flot hård yderside udplacerede han Tim Lund i Hillerød-målet, og så var scenen sat for 2. halvleg.

2. division pulje 2
Brønshøj-Hillerød 1-1 (0-0)

Mål: 1-0: Jonas Hemmingshøj (46), 1-1: Nikolaj Kristensen (90)

Tilskuere: 373

Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?