21. januar 2021
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Helsingør lader svensker gå

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Helsingør lader svensker gå
Sport Nordsjælland - 24. november 2020 kl. 15:49
Af René Larsen

FC Helsingør har med øjeblikkelig virkning ophævet kontrakten med den svenske angriber, Teddy Bergqvist halvanden måned før tid. Kontrakten løb oprindeligt frem til nytår.

- Teddy har haft det svært med, at han ikke har spillet så meget som han ønskede, hvilket vi jo godt kan forstå. Men hans kollegaer i angrebet har gjort det rigtig godt på pladsen, og så har det været svært for ham at spille sig på, siger sportslig ansvarlig Brian Gellert i en pressemeddelelse.

Heri lyder det videre:
Teddy Bergqvist har ikke deltaget i træningen det seneste stykke tid, og vi har så snakket lidt frem og tilbage og blevet enige om, at det ikke gav mening at han rendte rundt her den næste halvanden måneds tid, når han ikke helt har kunnet sætte sig op til det. Teddy har leveret fint i sin tid her, og er en god fodboldspiller, men nogle gange skal der luftforandring til for at forløse en spiller. Vi vil gerne takke Teddy for hans tid i klubben, og ønske ham held og lykke med den videre karriere, siger Brian Gellert.

21-årige Teddy Bergqvist nåede at spille 16 kampe og score fire mål for FC Helsingør. Han kom til klubben først på året fra Kristianstad FC, men han er rundt af Malmö FFs ungdomsafdeling.

Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?