4. december 2020
En tilskuere, der sad på tribunen i baggrunden, er blevet testet positiv for corona. Det var til kampen i Hillerød mellem Nordsjælland og Skovbakken i weekenden.
En tilskuere, der sad på tribunen i baggrunden, er blevet testet positiv for corona. Det var til kampen i Hillerød mellem Nordsjælland og Skovbakken i weekenden.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Håndboldtilskuer testet positiv

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Håndboldtilskuer testet positiv
Sport Nordsjælland - 15. september 2020 kl. 17:24
Af Rudi Dalsgaard

En tilskuer til weekendens kamp i mændenes 1. division mellem Nordsjælland Håndbold og Skovbakken er blevet testet positiv for COVID-19-virus.

Det oplyser Nordsjælland Håndbold.

- Det drejer sig om én tilskuer, som sad på Malerfirma Schmeer Tribunen, som er på den side af Royal Stage, hvor spillerne løber ind og dommer- og speakerbordet er. Det er den tribune, du ser på billedet her over, der er taget mens NH-spillerne varmede op til kampen i lørdags, oplyser direktør H.P. Dueholm.

Klubben opfordrer derfor alle de tilstedeværende i lørdags til at holde øje med symptomer, eventuelt blive testet og orientere dem, man har været sammen med under kampen og siden. Klubben opfordrer ligeledes til at bruge appen »Smitte Stop«.

Dog understreger Nordsjælland Håndbold, at man har fulgt myndighedernes anvsininger og delt arenaen i to, og derfor gælder advarslen kun den del af tilskuere, der sad på den østvendte tribune.

Klubben har desuden valgt at få testet hele sin trup og stab for en sikkerheds skyld.

Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?