21. oktober 2021
Jørgen Chr. Jørgensen
Foto: Jørgen Chr. Jørgensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: HØJ vinder tidligt topopgør

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

HØJ vinder tidligt topopgør
Sport Nordsjælland - 08. oktober 2021 kl. 22:11
Af René Larsen

Inden sæsonen gik i gang pegede HØJs træner Anders Krogh på, at Stjernen ville blive en af de værste rivaler til oprykningen til 1. division sammen med HIK og Ydun. Efter de to første spillerunder så den profeti også ud til at holde stik. Såvel HØJ som Stjernen mødte op med maksimumpoint efter de to første runder op til fredagens opgør i Ølstykke Hallen.

Efter første halvleg lignede det da også et helt tæt og lige opgør, men sådan skulle det ikke blive. HØJ vandt sikekrt 25-16.

HØJ kom ud til 2. halvleg med en vilje og indstilling, som fynboerne ikke kunne hamle med. HØJ scorede 2. halvlegs fire første mål og bragte sig foran 16-11 i løbet af få minutter, og den start kom Stjernen sig ikke over.

Fynboerne holdt lidt for længe fast i en angrebsopstilling med to stregspillere, og det kapitaliserede hjemmeholdet af.

- Vi har nogle store piger. Deres 4:2-spiller ligger godt til os, siger Anders Krogh og roser sit hold:

- Vi spiller en flot anden halvleg. De scorer bare fem mål. Det er især forsvaret der byder ind. Tinna Zola står fantastisk. Det er superklasse.

I 1. halvleg havde der ellers været optræk til, at Stjernen ville stikke af. Fra at være bagud 3-2 scorede fynboerne fire mål i træk - heraf tre på stribe ved den stærke højrefløj Louise Kristensen, og så var Stjernen foran 6-3.

Men med et par rokeringer fik HØJ standset blødningen. Ditte Bach fik udlignet til 10-10, og på en flot scoring af Lærke Læssøe kunne HØJ gå til pause med en føring på et enkelt mål.

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?