17. april 2021
Villads Raahauge skifter til Lemvig-Thyborøn i næste sæson. Foto: Allan Nørregaard
Villads Raahauge skifter til Lemvig-Thyborøn i næste sæson. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: HØJ-streg drager vestpå

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

HØJ-streg drager vestpå
Sport Nordsjælland - 02. marts 2021 kl. 20:08

Af René Larsen
Det har et stykke tid været en kendsgerning, at stregspilleren Villads Raahauge var i gang med sin sidste sæson i HØJ, selv om han er 1. divisionsklubbens næstmest scorende spiller indtil videre i denne sæson.

Til den kommende sæson har HØJ valgt at satse på Jeppe Jonasson fra den nuværende trup samt schweizeren Tobias Wetzel fra St. Gallen, der tidligere har været holdkammerat med HØJ's spillende assistenttræner Bo Spellerberg.

Men for 24-årige Villads Raahauge bliver afskeden med HØJ ikke et skridt ned i håndbold-karrieren. Han har nemlig indgået en tre-årig aftale med Lemvig-Thyborøn, der spiller i ligaen.

- Jeg har valgt Lemvig-Thyborøn, fordi jeg ønsker at tage et skridt op af. Derudover har jeg ønsket at spille et sted, hvor jeg kunne få en rolle og være med til at bidrage til holdet, og her syntes jeg, at Lemvig-Thyborøn lød som det perfekte match, siger Villads Raahauge til klubbens hjemmeside.

24-årige Villads Raahauge kom i sin tid til HØJ fra Ajax København, hvor han er vokset op.

- Der er ingen tvivl om, at det bliver en stor omvæltning for mig at flytte til Vestjylland, men jeg glæder mig ikke kun til at udfordre mig selv på det håndboldmæssige - men også socialt og personlighedsmæssigt, siger Villads Raahauge.

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?