9. marts 2021
Foto: Jens Wollesen
gallery icon

Se billedserie

Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen SJ-MEDIER
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: HØJ buldrer løs i 2021

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

HØJ buldrer løs i 2021
Sport Nordsjælland - 23. februar 2021 kl. 20:37
Af René Larsen

Med en 30-29 sejr over HEI Skæring tirsdag aften hjemme i Jyllinge Hallen bragte HØJ sig tilbage på en delt tredjeplads i mændenes 1. division - helt side om side med HC Midtjylland.

HØJ fortsatte dermed den gode gænge, som holdet har været inde i 2021. Det var HØJs sjette sejr i træk, og det var et HØJ-mandskab, der var front det meste af vejen mod HEI fra det nordlige Aarhus. Alligevel skulle det gå hen og blive spændende.

Allerede i opgørets første fem minutter fik HØJ slået et lille hul og bragt sig foran 4-1 - blandt andet på to frispilninger af Bo Spellerberg og to mål af Villads Raahauge i lidt atypiske scoringer for en stregspiller - nærmest hopskud foran et lidt for passivt HEI-forsvar.

Resten af halvlegen lå føringen og vekslede mellem tre og fem mål. Strammede HØJ grebet, så trak hjemmeholdet fra, blev det slækket, så var HEI hurtige til at hive sig tilbage.

Marcus Stroustrup gjorde det således til 13-8, men lidt ukoncentration gjorde, at Jonas Hald Christensen - lillebror til Nordsjælland Nichlas Hald Christensen - med to scoringer fik bragt HEI tilbage i kampen.

Cheftræner Jesper Fredin tog timeout, og bragte Jeppe Hjorth i spil. Han scorede to mål i træk og bragte således HØJ på 15-10, og sådan vekslede det halvlegen ud.

HØJ kom imidlertid skidt ud til 2. halvleg. I løbet af bare 3½ minut var forspringet spist, da Mikkel Mundus Pedersen udlignede til 17-17 på straffekast.

Men så tog veteranen Bo Spellerberg ansvaret på sin skuldre. Han scorede de næste fem mål i træk og havde næstsidste hånd på bolden, da Marcus Stroustrup gjorde det til 23-19.

Medvirkende til HØJ-føringen var også, at HEI opgøret igennem misbrugte fire straffekast på den unge HØJ-målmand Victor Bang.

Alligevel var HEI ikke sådan at ryste af. Mikkel Mundus Pedersen reducerede til 30-29 med 105 sekunder igen.

Men tættere på kom HEI ikke. HØJ kørte sejren hjem med et sidste langt angreb, og så løb tiden ud for østjyderne.

Er det en god idé at udnævne politikere til ambassadører?