29. juli 2021
FC Nordsjælland havde første træningsdag i 2021 mandag - og Kamaldeen Sulemana var der stadig trods nye vilde rygter om en kæmpetransfer.
gallery icon

Se billedserie

FC Nordsjælland havde første træningsdag i 2021 mandag - og Kamaldeen Sulemana var der stadig trods nye vilde rygter om en kæmpetransfer.
Foto: Rudi Dalsgaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Guldfugl med til første træning - trods rygter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Guldfugl med til første træning - trods rygter
Sport Nordsjælland - 11. januar 2021 kl. 19:10
Af Rudi Dalsgaard

Når fodboldtalenter bliver tilpas store kommer bliver historierne om dem gerne vildere og vildere.

Det gælder i høj grad i FC Nordsjælland og historierne om den ghanesiske guldfugl, Kamaldeen Sulemana, der i følge det seneste internetrygte står til at skifte til tysk fodbold for et samlet beløb på den gode side af 120 millioner kroner.

Det var dog ikke en historie, man kunne nikke genkendende til i FC Nordsjælland mandag eftermiddag, hvor Superligatruppen var samlet til første træning efter nytår, efter hele flokken var testet negativ til den første coronatest søndag.

Og Kamaldeen Sulemana var da også med på kunstgræsset til en omgang biptest og småspil, og det var resten af den nordsjællansdke trup også.

Et par spillere, Andreas Bredahl, Martin Frese og Simon Adingra var på skånekost, mens Mohammed Diomande, der har brækket anklen, naturligt nok sad helt over.

Her kan du se lidt billeder fra den første træning.

De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?