5. juni 2020
2. divisionsholdet Furesø skal fortsat trænes af Søren Bach og Mikkel Schilling Larsen. Foto: Mie Neel
2. divisionsholdet Furesø skal fortsat trænes af Søren Bach og Mikkel Schilling Larsen. Foto: Mie Neel
Foto: Foto:Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Furesø forlænger med duo

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Furesø forlænger med duo
Sport Nordsjælland - 29. marts 2020 kl. 16:23
Af René Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Furesø sluttede på en fjerdeplads i mændenes 2. division pulje 3, og selv hvis turneringen var spillet til ende, så ville det næppe have ændret på slutresultatet.

Klubben stillede sig da også tilfreds med placeringen, og nu har Furesø også forlænget aftalen med cheftræner Søren Bach og assistenten Mikkel Schilling Larsen.

- Med Søren og Mikkel forsættelse sikrer den gode udvikling, som er i herre senior-truppen netop nu. Søren og Mikkel supplerer hinanden fortræffeligt, og har opbygget et rigtig godt trænings-setup, som i højere og højere grad overføres til gode præstationer på banen, siger Tim Barfod fra det sportslige udvalg i Furesø HK i en pressemeddelelse.

Heri lyder det videre:
- Vi mener, at Søren og Mikkel er teamet, der kan sikre stabilitet og bringe os videre imod mere succes. Udover den gode nuværende trup, får truppen tilført et kuld af unge dygtige spillere, som rykker op fra U19, og klubben har derfor lavet en klar aftale med Søren og Mikkel om, at der skal ske en fortsat udvikling af hele truppen generelt og den enkelte spiller specifikt.

Cheftræner Søren Bach har en lang trænerkarriere bag sig på højeste niveau. Han har blandt andre trænet Helsingør og Ajax.

- Jeg glæder mig til, sammen med Mikkel, også i den kommende sæson at stå i spidsen for en rigtig spændende trup og forløse endnu mere af det store potentiale, som helt åbenlyst ligger i truppen. Det kommer vi til at gå benhårdt efter med hårdt arbejde i træningslokalerne kombineret med et smil på læben og godt humør, siger Søren Bach.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?