16. oktober 2021
Allerød og Frederikssund får fornøjelsen af et lokalopgør igen i den kommende sæson. Foto: René Larsen
Allerød og Frederikssund får fornøjelsen af et lokalopgør igen i den kommende sæson. Foto: René Larsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Frederikssund og Allerød i samme pulje

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Frederikssund og Allerød i samme pulje
Sport Nordsjælland - 02. juli 2021 kl. 21:10
Af René Larsen

Allerød, Frederikssund og Ledøje-Smørum kvalificerede sig alle tre til danmarksserien i den kommende sæson ved at gå i top seks i den netop færdigspillede. Men når den nye turnering går i gang i starten af august, så er det kun Allerød og Frederikssund, der får glæde af et lokalopgør.

Frederikssund og Allerød er nemlig havnet i samme pulje. Det er pulje 1 med 10 hold, hvor nedrykkerne fra 2. division Avarta og Brønshøj ved første øjekast må påtage sig en favoritrolle i toppen af rækken. Puljen tæller også tre oprykkerhold, B 1903, Herstedøster IC samt Solrød, der kvalificerede sig gennem slutspil med Glostrup og Skjold.

I premieren den 7. august tager Frederikssund hjemme mod Union, medens Allerød skal en tur til Tingbjerg Idrætspark for at møde Brønshøj.

Danmarksserien pulje 1
Allerød FK, Avarta, B 1903, Brønshøj, Frederikssund, Greve, Herstedøster IC, Ishøj IF, Solrød FC, Union


Danmarksserien pulje 2
AB Tårnby, B 1908, GVI, Holbæk, KFUM, Køge Nord, LSF, Ringsted, Skovshoved, Tårnby FF

Ledøje-Smørum har gennem et tiår været tæt på mange gange at sikre sig oprykning til divisionerne men er løbet mod muren hver eneste år. I den kommende sæson skal Ledøje-Smørum tre gange til Amager for at møde henholdsvis B 1908, Tårnby FF og AB Tårnby. Derudover er Skovshoved og Holbæk nedrykker fra 2. division, medens Ringsted er oprykker fra Sjællandsserien.

I premieren skal Ledøje-Smørum en tur til Emdrupparken for at møde KFUM.

Kampprogrammet er også lagt for den nye landsdækkende 2. division, hvor Hillerød Fodbold er med. Her skal Hillerød i premieren den 7. august på hjemmebane møde HIK

Da det stod klart, måtte Hillerøds cheftræner Christian Lønstrup ændre på forberedelserne. De to klubber havde nemlig aftalt en træningskamp ugen inden premieren. Nu prøver de i stedet at finde en anden modstander.

Rejser du til udlandet i år?