1. oktober 2020
Christian Helev og Frederikssund er videre i pokalen. Foto: Rudi Dalsgaard
Christian Helev og Frederikssund er videre i pokalen. Foto: Rudi Dalsgaard
Foto: Rudi Dalsgaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Frederikssund klar til næste runde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Frederikssund klar til næste runde
Sport Nordsjælland - 11. august 2020 kl. 22:39
Af Torben Klarskov

Det var to Danmarksseriehold, der havde trukket hinanden i Sydbankpokalens 5. runde. Frederikssund og Herlev havde et godt kendskab til hinanden fra tidligere sæsoners drabelige dyster, og tirsdagens aftenkamp stod ikke tilbage for dramatiske optrin.

Spillet bølgede hen over den knastørre slagmark, med direkte målsøgende spil fra begge hold, og med et intenst duelspil omkring banens midte.

Frederikssund var bedst i 1. halvleg, som de vandt med et enkelt mål. Frederikssunds Nicklas Lohals har specialtrænet i lange, farlige indkast. 18 minutter ind i opgøret fik han en mulighed. Indkastet blev headet tilbage mod kanten af straffesparksfeltet, hvor Martin Hansen, der med en knastør halvflugtning sendte bolden ind bag den tidligere Ledøje-Smørum målvogter Lasse Gram, der nu vogter mål for Herlev. Mere sevenlig fodbold blev der ikke vist i første halvleg, men til gengæld blev der krydset klinger, så det gav genlyd helt over til Vikingebopladsen bagved stadion.

Gæsterne fra Herlev kom ud til anden halvleg med det formål hurtigt at komme tilbage i opgøret, og det lykkedes for dem allerede efter et enkelt minuts spil. Frederikssunds Mathias Kristensen lagde an til en fræk dribling uden om Herlevs Daniel Tocado, men Herlevspilleren fik fat i bolden og tog den lige vej mod Frederik Folkvardsens mål. Udligningen var en kendsgerning, og de efterfølgende ti minutter kunne FIK`erne prise sig lykkelige over, at det ikke blev til yderligere et par scoringer til gæsterne.

Men pludselig slog FIK kontra. Rasmus Gasberg trak ind i banen og tordnede 2-1 føringen op i højre målhjørne. Et meget flot udført spark af Gasberg.

Efter endnu er dødsensfarligt langt indkast fra Nicklas Lohals side, dumpede bolden ned for fødderne af Adam Kielsgaard, der kunne cementere sejren på 3-1.

Hjemmeholdet fortjente sejren på den større kampgejst og det held der som bekendt tilfalder det hold, der opsøger det.

Pokalturneringen
DBU Sjælland, 5. runde

Frederikssund - Herlev 3-1 (1-0)

Mål: 1-0: Martin Hansen (18), 1-1: Daniel Tocado (46), 2-1: Rasmus Gasberg (54), 3-1: Adam Kielsgaard (63)

Tilskuere: 267

Mener du, at det bliver mere forvirrende og besværligt at følge regeringens corona-retningslinjer?