20. september 2021
Lasse Spaniel (th.) scorede til 1-0, og det bliver fejret sammen med Tobias Vistisen Andersen og Jonathan Masamuna. Fredensborg havde fredag besøg af Glostrup i Sjællandsserien.
gallery icon

Se billedserie

Lasse Spaniel (th.) scorede til 1-0, og det bliver fejret sammen med Tobias Vistisen Andersen og Jonathan Masamuna. Fredensborg havde fredag besøg af Glostrup i Sjællandsserien.
Foto: Rudi Dalsgaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fredensborg smed føring mod Glostrup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fredensborg smed føring mod Glostrup
Sport Nordsjælland - 03. september 2021 kl. 20:04
Af Rudi Dalsgaard

Fredensborg har stadig sin første sejr til gode i denne sæson, efter fredagens hjemmekamp mod Glostrup blev tabt 2-1.

Den sejrsløse start på sæsonen var til at se i indledningen, som gæsterne satte sig tungt på. Fredensborg kunne kun forsvare sig, for kvaliteten med bolden, når man havde den, var for lav, og det kastede forventeligt nok flere gode chancer til Glostrup af sig.

Første headede Mikkel Raffel bolden mod mål på et indlæg fra højre, men måtte se sit forsøg reddet af målmand Valdemar Oldenburg. Og han havde nogle travle minutter, for han måtte også afværge Jonas Damkjærs skud fra godt 12 meter, inden han også måtte redde kastanjerne ud af ilden for sit forsvar, da Daniel Tocadao kom igennem og afsluttede.

Det trak gevaldigt op til en scoring til gæsterne, men i stedet slog hjemmeholdet til på sin første chance. En omstilling endte hos Tobias Andersen, der spillede bolden ind centralt til Lasse Spaniel, og så sparkede han fladt bolden i mål til 1-0 efter en halv times spil.

Det tog brodden af gæsternes angrebsiver, og Tobias Andersen var tæt på at gøre det til 2-0 på et skud fra kanten af feltet, men måtte se det forsøg reddet.

Halvlegen sluttede med endnu en Glostrup-afslutning, da Peter Larsen sendte et skud tæt forbi det ene målhjørne.

Glostrups overtag fortsatte efter pausen, hvor Fredensborg igen havde svært ved at få etableret angreb og få noget ud af sine omstillinger. Presset blev intensiveret som minutterne gik - også selv om Glostrup havde en mand ude med gult kort, og til sidst var der bonus.

Jonas Damkjær fik bolden med sig i feltet efter en dødbold og sparkede den fladt ind til 1-1 i det 69. minut.

Igen fik en scoring gjort kampen mere lige, og i de følgende minutter havde første Mathias Olesen og så Tobias Andersen et par gode forsøg, der lige manglede det sidste.

Denne gang var det så Glostrup, der slog til og brød dødvandet, da en lang bold fik lov til at passere hele vejen igennem kæderne, så Mathias Rosenkrantz kunne løbe den op og sparke den i kassen til 1-2.

Fredensborg pressede på for at udligne til sidst, men uden bid i angrebene, og i stedet slap man billigt, da Glostrup brændte en kæmpe omstillingschance i overtiden.

Fredensborg har fortsat to point efter fire runder af sæsonen, mens Glostrup med sejren er på seks.

Synes du, at kommunen er der for dig?