16. maj 2021
Foto: René Larsen
gallery icon

Se billedserie

Foto: René Larsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fredensborg i ønskestart. Stenløse tørster efter sejr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fredensborg i ønskestart. Stenløse tørster efter sejr
Opdateret 13. april 2021 kl. 22:28
Sport Nordsjælland - 13. april 2021 kl. 22:20
Af René Larsen

Fredensborg har fået en ønskestart på foråret med seks point i to kampe, og med sejr tirsdag aften 4-1 over Stenlsøe klemmer de grønne sig ind i top 7. Derimod nærmer Stenløse sig halvandet år uden en sejr. Seneste gevinst stammer helt tilbage fra oktober 2019.

Der er dog berettiget håb om, at Stenløse kommer ud af den onde spiral. I vinterpausen har de blå fra Degnebakken blandt andre fået tilgang af en kvartet fra Frederikssund i form af brødrene Mads og Malte Møller samt de rutinerede Philip Simonsen og Stephan Traoré. De pynter, og Stenløse kunne også gå til pause med en 1-0-føring.

Målet var lige efter fodboldens ABC. Højrebacken Asger Hemmingsen spillede bolden op på Magnus Spaniel, der lagde den af til Hemmingsen i fremdrift. Backen sendte bolden præcist i dybden til Mikkel Carentius, der lagde den ind under Magnus Hoffmann til 1-0.

Forinden havde Magnus Spaniel haft et drønende langskud på underkanten af overliggeren.

Men i 2. halvleg ændrede billedet sig totalt. Fredensborg foretog en tredobbelt indskiftning i pausen. Stenløse havde midterforsvareren Martin Jensen siddende udenfor med gult kort, og hjemmeholdet lagde voldsomt pres på fra første fløjt. Indskiftede Mathias Olesen hamrede bolden på stolpen efter et langt indkast, og herefter var der tale om belejrings-tilstand af Mikkel Rønnebæks Stenløse-mål.

Han klarede flot for sig, men han måtte til sidst overgive sig, da Patrick Kofoed hamrede bolden i nettet fra tæt hold.

Lige som Stenløse var blevet fuldtallige igen måtte gæsterne igen spille ti minutter i undertal, da Mads Møller fik et gult kort for et frispark på kanten af feltet. Anfører Kasper Anton sendte bolden fladt ind i feltet. Rønnebæk blev fikseret af en fremstormende Patrick Kofoed, og bolden gik over stregen. Kofoed hævdede efterfølgende hårdnakket, at han havde foden på indlægget. Det afviste Antonsen pure, og det så nu heller ikke sådan ud udefra.

Trods føringen løjede Fredensborg-stormen ikke af. Bare et par minutter senere øgede Kasper Antonsen til 3-1, da en mange løse bolde dumpede ned i feltet.

Så var der nærmest afgjort. Mikkel Rønnebæk diskede op med flere store redninger, men han kunne ikke forhindre Andreas Peter Hougaard Jensen i at gøre det til slutresultatet 4-1 med et kvarter igen.

Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?