16. juli 2020
Foto: Thomas Hansen
gallery icon

Se billedserie

Foto: Thomas Hansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Første triumf på hjemmebane

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Første triumf på hjemmebane
Opdateret 28. juni 2020 kl. 19:09
Sport Nordsjælland - 28. juni 2020 kl. 15:52
Af René Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Seks gange har Karen Barritza vundet det danske mesterskab i damesingle. Men hver gang har det været indendørs. Søndag kom det første mesterskab udendørs dog i hus, da Karen Barritza vandt DM-finalen på egen hjemmebane i Birkerød Tennisklub. Dette skete med sætcifrene 6-1, 6-4 over Emilie Francati fra Lyngby.

Karen Barritza havde fuldstændig styr på 1. sæt, og Birkerød-spilleren bragte sig også foran 4-1 i 2. sæt, og det lignede en formssag, da hun kom på 40-0 i eget serveparti.

Men så virkede det som om, at Emilie Francati smed alle nerver over bord og løftede pludselig sit spil. Væk var de uprovokerede fejl og pludselig var Barritza noget i defensiven. Francati fik reduceret til 5-4.

Men Barritza formåede at holde nerverne i ro og pressede samtidig Francati til at sende bolden ud af banen to gange efter hinanden, og det var nok til at sikre sejren.

I herresingle skulle Christian Sigsgaard og August Holmgren ud i et rent Gentofte-opgør.

Holm, der tidligere repræsenterede Helsingør Tennisklub, vandt første sæt 6-4, men ved stillingen 2-2 i andet sæt blev opgøret afbrudt på grund af regn.

Den pause bekom Sigsgaard vel, og den forsvarende mester hev sættet hjem 6-4.

I en velspillet finale gentog mønsteret sig. Sigsgaard brød til 5-3 og servede derefter sejren hjem til sit andet danske mesterskab i træk.

Veganerpartiet stiller krav om, at der skal indføres vegetar/vegansk mad i institutioner. Er det en god idé?