11. maj 2021
Tobias Myssing. Foto: Kasper Nørgaard Hansen
Tobias Myssing. Foto: Kasper Nørgaard Hansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fløjkomet forlænger i HØJ

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fløjkomet forlænger i HØJ
Opdateret 30. april 2021 kl. 15:51
Sport Nordsjælland - 30. april 2021 kl. 15:48
Af René Larsen

Da Tobias Myssing for et år siden kom til HØJ fra FIF var det som tredjevalg på højrefløj. Men i løbet af sæsonen har han bevæget sig op gennem hierarkiet og sluttede af som cheftræner Jesper Fredins førstevalg. Nu har 1. divisionsklubben forlænget aftalen med den 20-årig fløjspiller med to år.

- Tobias' udviklingskurve har i denne sæson været stejlt stigende. Han er et skole-eksempel på, at hvis man er villig til at knokle benhårdt i det rette miljø, så kan man som ungdomsspiller udvikle sig til at blive starter i toppen af 1. division, siger cheftræner Jesper Fredin.

Tobias Myssing skal efter planen afslutte sin studentereksamen til sommer fra Falkonergårdens Gymnasium. Ud over FIF har han også tidligere spillet håndbold for Rødovre og GOG.

- Jeg synes, det har været en super lærerig sæson for mig personligt. Derudover har vi som hold leveret nogle flotte resultater og er klar til en forhåbentlig fantastisk næste sæson, siger Tobias Myssing.

Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?