29. oktober 2020
Ashab Mukudajev har spillet med i flere træningskampe for Hillerød Fodbold i opstarten, og han er nu en del af truppen. Foto: Mads Hussing
gallery icon

Se billedserie

Ashab Mukudajev har spillet med i flere træningskampe for Hillerød Fodbold i opstarten, og han er nu en del af truppen. Foto: Mads Hussing
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Flere Helsingør-talenter i Hillerød

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Flere Helsingør-talenter i Hillerød

I efteråret var Ashab Mukudajev til prøvetræning hos CSKA Moskva, men nu har han trukket Hillerød-trøjen over hovedet.

Sport Nordsjælland - 08. februar 2020 kl. 23:56
Af Mads Hussing

Mens FC Helsingør køber ind på en anden hylde end Hillerød, så bliver der nogle talenter i overskud i klubben mod nord.

Det nyder Hillerød Fodbold godt af, og der er allerede flere faste spillere i truppen fra Helsingør. Det ser ud til, at de får selskab af flere spillere fra sundbyen.

Ashab Mukudajev har trænet med i tre uger, og har været med i flere træningskampe. Han er kun 18 år, men i november var han til prøvetræning i selveste CSKA Moskva. Han har også været til prøvetræning i Lyngby lige efter nytår, men nu er han en del af Hillerøds trup.

Derudover er Lucas Lodberg stødt til i den seneste uge. Han har ligesom Mukudajev været en del af det meget succesrige U19-hold i FC Helsingør, der ligger nummer to i den næstbedste U19-række herhjemme.

Lucas Lodberg har spillet tre kampe på det bedste hold i FC Helsingør, og i sommer scorede han blandt andet tre gange mod et lavere rangeret svensk hold.

Hun er dog foreløbig kun på prøve, og intet er afklaret endnu med hans fremtid i Hillerød.

Mens Ashab Mukudajev var med i 1. halvleg og en del af 2. halvleg i lørdagens kamp mod B93, så var Lucas Lodberg med i 2. halvleg. De fik begge vist prøver på deres kunnen, og Lucas Lodberg burde nok have scoret på en stor chance han fik midt i 2. halvleg. Der kunne han have udlignet B93's føring på 2-1.

Hjemmeholdet B 93 var nemlig foran 2-0 efter de første 45 minutter, men i 2. halvleg kom Hillerød bedre med. Rasmus Suhr udnyttede et straffespark til 2-1, mens netop indskiftede Benjamin Bennett-Larsen udlignede til 2-2 med omkring 20 minutter tilbage af opgøret

B 93 slog dog tilbage og scorede minuttet efter, og i de sidste minutter af kampen udbyggede Hillerøds divisionskollegaer til 4-2.

Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?