19. september 2020
De fire U19-spillere, der nu er rykket op på Værløses seniorhold.
De fire U19-spillere, der nu er rykket op på Værløses seniorhold.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fire unge spillere rykkes op hos Værløse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fire unge spillere rykkes op hos Værløse

Fire markante profiler på Værløse Basketball Klubs U/19-hold er nu rykket op i seniortruppen, der spiller i landets bedste række.

Sport Nordsjælland - 06. august 2020 kl. 16:25
Af Mads Hussing
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Endnu en gang er det lykkes Værløse Basketball Klub at udvikle nye talenter, der kan gå ind på klubbens bedste herrehold.

Det drejer sig om Jonathan Bank, Mikkel Bach, Morten Damgaard Laugesen og Patrick Møller-Dinesen, der alle kommer til at være fast med i ligatruppen.

De fire var med på holdet, der sluttede som nummer fem i U19-ligaen, hvor især Jonathan Bank satte mange bolde i kurven og flere gange nåede over 30 point.

Flere af spillerne har i løbet af den seneste sæson været med omkring ligaholdet med ugentlige træninger og kampe i 1.division, og derudover var Mikkel Bach udtaget til en pokalkamp.

- Det er for os som klub essentielt, at vi hvert år kan udvikle og sende nye talenter op på klubbens førstehold. Det giver vores mange ungdomsspillere et realistisk mål at arbejde efter. Et mål og en plads, som ikke er givet på forhånd, men som kræver hårdt arbejde hver dag for at opnå. Det er et stort skulderklap til alle trænere og ledere i klubben i vi, som truppen ser ud nu, kan skrive at 13 ud af 14 spillere er udviklet i klubbens ungdomsafdeling, skriver klubben på Facebook.

Her beskrives de fire spillere også kort. Jonathan Boje Bank er 210 centimeter og vejer 83 kg. Han bliver beskrevet som en atletisk og meget alsidig spiller, som trods sin længde kan smide bolden på gulvet er har et rigtig aggressivt mindset.

Mikkel Bach er 193 centimeter og vejer 87 kg. Han er træningsnarkoman med en god fysisk ramme som guard. Han har udviklet sit skud rigtig meget over de seneste sæsoner.

Morten Damgaard Laugesen er 198 centimeter høj og vejer 100 kg. Han bliver beskrevet som en med en fantastisk fysik, som er blevet bygget det seneste års tid. En undersized big man, som gør alle de små ting og er en faktor i feltet.

Den fjerde er Patrick Møller-Dinesen, der er 190 centimeter og vejer 80 kg, og som er en meget atletisk spiller, som er meget farlig i hel bane. Han er en hurtig og aggressiv guard, der både kreerer for sig selv og andre.

Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?