27. juli 2021
Amalie Littau (tv.) har forlænget sin kontrakt med FC Nordsjælland. Foto: Rudi Dalsgaard
Amalie Littau (tv.) har forlænget sin kontrakt med FC Nordsjælland. Foto: Rudi Dalsgaard
Foto: Rudi Dalsgaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: FCN holder på Littau

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FCN holder på Littau
Sport Nordsjælland - 17. juni 2021 kl. 16:57
Af Rudi Dalsgaard

FC Nordsjælland fortsætter med kontraktforlængelserne på kvindeholdet og offentliggjorde torsdag, at man har forlænget aftalen med forsvarsspilleren Amalie Littau.

- Littau har taget store skridt, siden hun blev rykket op på seniorholdet. Specielt i denne sæson hvor hun er blevet rykket op på midtbanen som sekser og gjort det rigtig fint. Hun har spillet mange minutter i denne sæson, og derfor synes vi, at det var naturligt at fortsætte rejsen med hende, så vi kan få udløst det store potentiale, hun har, siger sportsdirektør Mikkel Hemmersam til fcn.dk.

Amalie Littau kom tilæ FCN i 2019 fra Brøndby, men har haft lidt tilløb i forhold til at komme ind omkring førsteholdet.

Hun har spillet 27 kampe for FCN - 19 fra start.

- Jeg er utrolig glad for at have forlænget med FC Nordsjælland, fordi klubben har et fodboldmæssigt miljø, hvor jeg føler, at jeg kan udvikle mig meget. Vi har som hold et stort potentiale, som jeg gerne vil være med til at få forløst, siger hun selv.

- Derudover bidrager klubben også til min personlige udvikling, da FCN har en helt særlig kultur, hvor sammenholdet er mere end blot fodbolden.

De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?