5. december 2020
Hillerød Fodbolds futsaltræner, Christian Ravnkilde og Cesar Santin.
Hillerød Fodbolds futsaltræner, Christian Ravnkilde og Cesar Santin.
Foto: Hillerød Fodbold
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ex-FCK-stjerne træner i Hillerød

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ex-FCK-stjerne træner i Hillerød
Sport Nordsjælland - 15. november 2020 kl. 15:17
Af Rudi Dalsgaard

Hillerød Fodbolds akademisatsning har fået noget af et navn på trænerlisten.

arrow Læs også: Hillerød vil videre af prof-vejen

Klubben har nemlig offentliggjort, at den tidligere FCK-stjerne i Superligaen, brasilianske César Santin, er blevet ny træner i Hillerød Fodbolds specifikcenter.

Her skal han træne futsal sammen med Christian Ravnkilde, der i flere år har været en af drivkrafterne bag Hillerøds futsaltræning.

- Santin er måske mest kendt for hans meriter på græsset, men som alle andre brasilianske fodboldspillere, så har han spillet masser af futsal i børne- og ungdomsårene hjemme i Brasilien, skriver Hillerød Fodbold på sin hjemmeside.

- Det er nyt for Santin at stå som træner, men han går til opgaven med stor iver og ydmyghed. Det er tydeligt, at han har en enorm erfaring på spillersiden at øse af, som han forsøger at dele ud af på drengenes betingelser. For Santin er specifikcenteret en god mulighed for at få mere erfaring med trænergerningen og få udbygget sit netværk. Santin er meget begejstret efter de første træningspas over drengenes høje niveau og den trænings parathed de udviser.

Hillerød Fodbolds specifikcenter er et ugentligt ekstra træningstilbud for spillere, der er interesserede - om de spiller i Hillerød eller ej.

César Santin er i dag 39 år gammel, men spillede fra 2008-2012 i alt 220 førsteholdskampe og scorede 84 mål for FC København. Derudover har han spillet europæsik fodbold i svenske Kalmar, hvor FCK hentede ham, og cypriotiske Apoel FC. Siden vendte han tilbage til Kalmar og har også været hjemme i Brasilien igen.

Men Santin er siden vendt tiblage til Danmark og har blandt andet holdt sig i gang i Fremad Valby via sit bekendtskab med den brasilianske træner, Aroldo Strack.

arrow Derfor trækker fodboldformand sig med øjeblikkelig virkning
28. oktober 2020 kl. 07:25 Opdateret: kl. 12:47
Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?