25. november 2020
Alexander True, her under en NHL-kamp for for San Jose Sharks, vender for en stund tilbage til dansk ishockey og Rungsted. Foto: Scanpix
Alexander True, her under en NHL-kamp for for San Jose Sharks, vender for en stund tilbage til dansk ishockey og Rungsted. Foto: Scanpix
Foto: Jonatan Wibe/Terrence Lee/Ritzau Scanpix
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Endnu en NHL-spiller til Rungsted

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Endnu en NHL-spiller til Rungsted

På en lejeaftale kommer Alexander True hjem og hjælper Rungsted.

Sport Nordsjælland - 30. oktober 2020 kl. 15:30
Af Mads Hussing
arrow Læs også: DEBAT: Nye udstykningsmuligheder betyder højere ejendomsskatter

Allerede i aften ventes det, at Alexander True hjælper Rungsted til endnu en sejr i Isligaen. Rungsted har fået en god start i ligaen og ligger nummer to efter Aalborg, og nu får holdet endnu en forstærkning - dog midlertidigt.

Alexander True har for seks-syv år siden spillet 14 kampe for Rungsted, inden turen gik til Seattle Thunderhawks i tre år. Derefter blev han en del af AL-holdet San José Barracudas, inden han sidste år blev hentet op til San José Sharks i NHL, hvor han spillede 12 kampe og lavede fire point.

- Alexander har trænet med hos os siden sæsonstarten, og jeg har været i løbende dialog med ham. Nu var han klar og han henvendte sig forleden for at høre om muligheden for at spille kampe for os, siger Rungsteds sportschef Morten Hagen og fortsætter:

- Vi vil selvfølgelig gå langt for at hjælpe spillere der har trådt deres barneskøjter i Rungsted, og derfor gik vi i dialog med San Jose Sharks, der var meget imødekommende og selvfølgelig også har en interesse i at Alexander får noget istid.

- Det er selvfølgelig heller ingen hemmelighed at det er en forstærkning af vores hold på den korte bane, i en tid hvor vi har et par skadede spillere, og er nede på 11 angribere i truppen.

Aftalen med Alexander True løber indtil, han bliver kaldt tilbage til San Jose Sharks. Det forventes, at Alexander True allerede i aften kommer i aktion i trøje nummer 12 ude mod Rødovre.

arrow Her skal I bo tættere sammen
02. november 2020 kl. 07:20 Opdateret: kl. 10:06
arrow Ekspertdom: Ude af proportioner at kalde det fortætning
02. november 2020 kl. 07:19 Opdateret: kl. 10:29
arrow DEBAT: Bomben, der aldrig sprang
30. oktober 2020 kl. 15:29 Opdateret: kl. 16:01
Køber du de fleste julegaver i forbindelse med Black Friday?