23. september 2021
Foto: Allan Nørregaard
gallery icon

Se billedserie

Foto: Allan Nørregaard
Foto: Allan Noerregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: En tur i mesterhakkeren

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En tur i mesterhakkeren
Opdateret 11. september 2021 kl. 17:42
Sport Nordsjælland - 11. september 2021 kl. 16:55
Af René Larsen

- Vi skal hænge på så længe som muligt, og hvis vi stadig er med i kampen med ti minutter igen, så kan alt ske, lød det i oplægget fra Nordsjællands cheftræner Simon Dahl til opgøret mod Champions League-finalisterne Aalborg til lørdagens kamp i Helsingør Hallen.

Men skriften på væggen var, at Nordsjælland ikke ville få et ben til jorden. Mestrene virkede overlegne i begge ender af banen. Efter 17 minutters spil havde Aalborg bragt sig foran 11-4, og opgøret sluttede også med en nordjysk syvmålssejr 33-26.

Nordsjælland havde fra start fokus på at afslutte på de rigtige chancer, men hjemmeholdet brændte over en bred kam massivt på Mikael Aggefors, medens gardinet blafrede lystigt i den anden ende af banen.

Jimmi Andersen måtte forlade banen efter knap ti minutters spil uden at blive noteret for en redning. Heller ikke Frederik Andersson fik fat. Først efter 20 minutters kom den første parade, da Andersson nappede et forsøg fra Sebastian Barthold fra Aalborgs venstrefløj.

På det tidspunkt var Aalborg foran 13-6, og syvmålsføringen holdt frem til pausen.

Nordsjælland forsøgte sig med syv-mod-seksspil fra 2. halvlegs start, men da Aalborg scorede halvlegens to første mål, så kampbilledet ikke ud til at blive ændret.

Aalborg nåede at være foran med ti mål, men Nordsjælland slog ikke op i banen.

Foran et stort publikum i Helsingør Hallen gav hjemmeholdet, hvad det havde i sig, og med to mål i træk af Kasper Kisum nåede Nordsjælland at reducere Aalborgs forspring til fem mål vedstillingen 17-22 med mere end et kvarter igen.

Det gav Nordsjælland momentum. Aalborg havde svært ved at komme op af det dødvande, som nordjyderne havde lullet sig ind i. Frederik Andersson fik gang i redningerne, og publikum vejrede et sensationelt comeback, da Kasper Kisum flækkede reduceringen til 20-23 ind.

Ved indgangen til de sidste ti minutter var Nordsjælland kun nede med tre mål 21-24, men Mikkel Palmer blev til stor Nordsjælland-fortrydelse ramt af en udvisning, og man kom ikke nærmere. Opgøret var vel definitivt afgjort, da Henrik Møllgaard med syv minutter igen gjorde det til 27-22.

Favoritsejren kunne der ikke pilles ved, medens Nordsjælland skal tage 2. halvleg og den gode attitude videre med sig i Håndboldligaen. Særligt opmuntrende var det, at Nordsjælland kunne give debut til unge spillere som Andreas Dysseholm og Malte Vibe, og dertil sluttede Helsingør-opvoksede Magnus Kronborg kampen flot af med sine to første scoringer i Håndboldligaen.

Synes du, at kommunen er der for dig?