19. oktober 2021
Peter Danielsen - her fra en tidligere kamp mod BSF - blev sat ind i 2. halvleg, men det lykkes ikke for ham at score.
Peter Danielsen - her fra en tidligere kamp mod BSF - blev sat ind i 2. halvleg, men det lykkes ikke for ham at score.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Dumper tre pladser ned

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dumper tre pladser ned
Sport Nordsjælland - 10. oktober 2021 kl. 19:03
Af Mads Hussing

Det kører ikke for Birkerød efter nedrykningen fra Danmarksserien. Selvom flere af holdets spillere er de samme, så fortsætter den dårlige stime i Sjællandsserien, hvor holdet i ni kampe kun har hentet to sejre.

Den tredje kom ikke i weekenden, hvor Birkerød ellers scorede tre gange, men når defensiven samtidig halter, så er det ikke nemt at få point.

Birkerød kom bagud allerede i det fjerde minut, selvom der ellers var rigeligt med Birkerød-spillere i eget felt, så kunne Liria prikke bolden i mål.

Troels Cilius fik udlignet kort tid efter, men det var en stakket frist, for allerede efter 17 minutter stod det 2-1 til Liria. Alle angreb mod Birkerød blev farlige, og Liria var gode til at udnytte mulighederne.

Nikolaj Hofland udlignede inden pausen, men i de sidste 45 minutter gik det galt for udeholdet. Liria kom foran både med to mål, og så hjalp Nikolaj Hoflands scoring til aller sidst ingenting.

Birkerød satte Peter Danielsen på banen i 2. halvleg, og han kom med masser af selvtillid efter at have scoret fem gange i en 8-1-sejr i sidste weekend på 2. holdet i Serie 3.

Han fik også muligheden for at udligne, da Liria var kommet foran 3-2, men det lykkes ikke at score for Birkerøds bedste hold.

Birkerød kommer på en hård opgave i den kommende weekend, da holdet tager imod rækkens nummer to fra naboerne fra Hørsholm.

Birkerød er med lørdagens nederlag dumpet ned som nummer 11 ud af 14 i Sjællandsserien.

Rejser du til udlandet i år?