11. august 2020
Rungsted fik solgt 2000 støttebilletter, og direktør Thomas Friberg har løbet de lovede 500 kilometer, hvis målet blev nået. Foto: Rudi Dalsgaard
Rungsted fik solgt 2000 støttebilletter, og direktør Thomas Friberg har løbet de lovede 500 kilometer, hvis målet blev nået. Foto: Rudi Dalsgaard
Foto: Rudi Dalsgaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Direktøren har løbet 500 km

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Direktøren har løbet 500 km
Opdateret 03. juli 2020 kl. 09:33
Sport Nordsjælland - 02. juli 2020 kl. 16:45
Af René Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

For at sætte gang i salget af støttebilletter til Rungsted Seier Capital under coronakrisen lovede direktør i Rungsted Seier Capital Thomas Friberg i et letsindigt øjeblik, at han ville løbe 500 kilometer i juni, hvis klubben nåede at sælge 2000 billetter.

Det tal blev på magisk vis nået i sidste øjeblik, og så måtte Thomas Friberg trække i løbeskoene. Direktøren bed tænderne sammen og nåede tirsdag aften ud på de magiske 500,1 kilometer.

- Den værste tur, jeg har haft, var nok den sidste tur tirsdag aften, selvom den kun var på 6,28 km. Jeg havde kvalme og ondt i hver en muskel i benene. Man ved det står slemt til, når man mangler én kilometer ud af 500, og man er i tvivl om man kan gennemføre, siger Thomas Friberg til Rungsteds hjemmeside.

Undervejs er Thomas Friberg blevet fem kilo lettere, men trods vægttabet er det ikke et projekt, som han kaster sig ud i lige med det samme.

- Det er ikke noget, som jeg lige gøre med det første, siger Thomas Friberg og holder en dør på klem.

- Der skal nok et mesterskab eller noget andet stort til, før jeg kaster mig ud i den slags igen.

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?