27. oktober 2020
Philip Lindgaard og Hillerød spillede 0-0 med Avarta i 2. divisions kvalifikationsspil i aftes. Foto: Rudi Dalsgaard
gallery icon

Se billedserie

Philip Lindgaard og Hillerød spillede 0-0 med Avarta i 2. divisions kvalifikationsspil i aftes. Foto: Rudi Dalsgaard
Foto: Rudi Dalsgaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Der manglede lidt mål

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Der manglede lidt mål
Sport Nordsjælland - 22. maj 2019 kl. 22:35
Af Rudi Dalsgaard

Der er ikke så meget at spille om for Hillerød i 2. division mere, og det kunne aflæses på tilskuertallet onsdag aften på Hillerød Stadion, hvor bare 147 tilskuere kiggede forbi til kampen mod Avarta, som sluttede 0-0.

Lige fra start tog Hillerød kontrol over kampen, var i boldbesiddelse og spillede i vanlig stil bolden rundt for at dirke det massive Avarta-forsvar med fem mand i bagkæden op.

Det var dog sværere end som så, og det kneb for Hillerød med at finde de nødvendige åbninger, og kvaliteten i de sidste pasninger lod også noget tilbage at ønske.

Christopher Jakobsen kom til en fin skudchance, da han stod for enden af en Avarta-clearing efter hjørne, men det hårde spark sad lige i handskerne på Avartas målmand, Morten Bank.

Som oftest kom mange offensive aktioner fra Hillerøds venstrekant i kraft af Tobias Andersen, men hans afgørende beslutninger var heller ikke helt i top.

Bort set fra i første halvlegs sidste minut hvor han kom til baglinien og fandt den modsatte kantspiller, Benjamin Bennett-Larsen, med et indlæg. Men Bennett-Larsen headede den store chance over mål, og så sluttede første halvleg uden scoringer.

Kampens rollefordeling fartsatte efter pausen med Hillerød som den dominerende part, mens Avarta fik mere gang i sine omstillinger og med lidt skarphed godt kunne have gjort livet surt for hjemmeholdet.

Især den rapfodede Thiago Pinto Borges havde et par chancer, men han havde heller ikke skarpheden.

Hillerød satte det ene angreb op efter det andet, men når muligheder skulle forvandles til chancer, gik tingene i stå. Indlæggene var for dårlige. Stikningerne for upræcise. Beslutningerne forkerte.

Så det hele sluttede, som det startede. Og for Hillerød gør det ikke den store forskel. Lyset er rettet mod næste sæson.

2. division, kvalifikationsspil

Hillerød-Avarta 0-0
Tilskuere: 147

Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?