24. oktober 2020
Foto: René Larsen
gallery icon

Se billedserie

Foto: René Larsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bundholdets forvandling til duks

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bundholdets forvandling til duks
Sport Nordsjælland - 19. september 2020 kl. 18:34
Af René Larsen

Taastrup FC slap for et år siden fra nedrykning til Sjællandsserien, og klubben har i stedet kunne koncentrere sig om at bygge op. Og det har de lysegrønne gjort eksemplarisk. Med en 1-0-sejr på hjemmebane over Skjold Birkerød lørdag eftermiddag, så topper Taastrup FC i øjeblikket Danmarksseriens pulje 2 efter seks runder.

Det var et resultat, som Taastrup kun kunne være tilfreds med. Hjemmeholdet startede stærkest og havde også et par udmærkede forsøg ved Silius Mothlag og Mathias Carlsen, men Magnus Høgh Petersen klarede godt for sig i Birkerøds mål.

Der var bekymrede miner hos gæsterne, da stopperen Rasmus Andersen måtte udgå med en håndledsskade i 1. halvleg. Jacob Østerby gjorde imidlertid et godt indhop, og Birkerød satte sig på resten af halvlegen.

Gæsterne havde flere meget store muligheder for at bringe sig foran, men en skadet Troels Cilius var savnet i front. Skarpheden var en mangelvare. Som da Simon Vollesen med en præcis pasning i dybden sendte Niklas Toft Kristiansen alene mod mål, men han stressede og forcerede sin afslutning, der sad lige i hænderne på Oliver Lip.

Kort inde i 2. halvleg fik Taastrup sendt bolden i nettet. Rasmus Hansen fik placeret bolden ude ved stolpen, men linjedommeren markerede for offside.

Linjedommeren havde igen flaget i vejret midt i 2. halvleg, da Frederik Hansen med et fladt skud havde sendt bolden i nettet. Men efter en konference med dommeren lød kendelsen på, at Taastrups scoring var godkendt.

Så var det op til Birkerød at finde noget skarphed frem, hvis de gul-sorte skulle have point med hjem. Indskiftede Mads Bagger var tæt på med et følt spark ude ved den ene stolpe, men Oliver Lip nåede ned med en frelsende hånd, og Taastrup-målmanden var også på plads de øvrige gange, gæsterne viste tænder foran kassen

TFC vandt kampen og topper altså rækken.

Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?