11. august 2020
Frederik Iversen tørrer sved af ansigtet. Foto: René Larsen
gallery icon

Se billedserie

Frederik Iversen tørrer sved af ansigtet. Foto: René Larsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bundholdet sprællede forbilledligt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bundholdet sprællede forbilledligt
Sport Nordsjælland - 13. november 2019 kl. 20:41
Af René Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der er ikke meget dårligt at sige om Nordsjællands indsats onsdag aften i Silkeborg. Det skulle da lige være, at det ikke blev til point. Ellers var det en fejlfri præstation af bundholdet, der gav Bjerringbro-Silkeborgs stjernebesatte hold kamp til stregen med nederlaget 31-29 i mændenes Håndboldliga.

Ret beset var det vel den bedste præstation af Nordsjælland i denne sæson, og holdet understregede, at det befinder sig rigtig godt i Jysk Arena, hvor holdet indtil i aftes var uden nederlag i de tre foregående kampe.

Afgørelsen faldt først til allersidst. Carl-Emil Haunstrup reducerede for Nordsjælland til 28-29 med mindre end to minutter igen. Højrefløjen havde kampen igennem kørt godt og grundigt rundt med Aljosa Rezar i BSH-målet.

Forinden havde Anders Agger i syv-mod-seks-spil med to scoringer fra stregen bragt Nordsjælland tilbage i opgøret efter at have været nede med 27-24.

Men Nordsjælland fik ikke helt bidt sig fast i haserne på Bjerringbro-Silkeborg. Med et maskeret skud øgede Sebastian Skube til 30-28, og i de efterfølgende angreb tabte Kasper Kisum bolden, så den kommende Hannover-spiller Johan Hansen kunne sende bolden ned i tomt mål.

Så var det omsider sket for Nordsjælland.

Efter en god Nordsjælland start så det ud til, at BSH ville slå et hul, da Jakob Lassen bragte BSH foran 8-5. Men Nordsjælland lod ikke hjemmeholdet få lang snor. Med tre scoringer i træk fik Nordsjælland udlignet, og Frederik Iversen bagte også Nordsjælland foran 11-10 i en kontra.

Men så sendte BSH den tidligere Nordsjælland-spiller Nikolaj Markussen på banen efter 20 minutters spil, og den lange Helsinge-dreng startede med at score fire mål i træk, så Nordsjælland måtte tage en timeout bagud 14-11 efter en periode med en smule uheld i angrebene og en ditto smule i dommerkendelser.

Modgang bed imidlertid ikke på Nordsjælland. Gæsterne kæmpede sig tilbage. Kasper Kisum udlignede til 17-17 og siden også til 20-20. Nordsjælland var imidlertid ikke på noget tidspunkt foran i 2. halvleg, og sidste gang gæsterne var på omgangshøjde var, da en lang aflevering fra Carl-Emil Haunstrup noget heldigt slap igennem et par BSH-hænder frem til Frederik Iversen, der scorede til 23-23 med 12 minutter igen.

Men to mål af de rutinerede strege Jesper Nøddesbo og Michael V. Knudsen på oplæg fra Nikolaj Markussen i begge tilfælde gav BSH-føringen tilbage, og her blev den kampen ud.

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?