3. juni 2020
Her fejrer Rungsteds hold det danske mesterskab sidste år. Rungsted er stadig forsvarende mestre, da der ikke blev kåret en mester i år. Nu har spillerne fra Rungsted tømt bødekassen og støttet klubben. Foto: Mads Hussing
Her fejrer Rungsteds hold det danske mesterskab sidste år. Rungsted er stadig forsvarende mestre, da der ikke blev kåret en mester i år. Nu har spillerne fra Rungsted tømt bødekassen og støttet klubben. Foto: Mads Hussing
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bødekassen tømmes i Rungsted for at købe støttebilletter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bødekassen tømmes i Rungsted for at købe støttebilletter

Rungsted-spillerne har brugt de 30.000 kroner, der lå i bødekassen på at købe støttebilletter.

Sport Nordsjælland - 06. april 2020 kl. 17:58
Af Mads Hussing
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det koster alt fra 10 til 1000 kroner at bryde nogle af de skrevne og uskrevne regler for Rungsteds ishockeyspillere. Den største bøde udløses, hvis en spiller knækker en stav med vilje.

De fleste hold bruger pengene på en stor fest, når sæsonen er slut, og det er den jo nu for Rungsted og resten af Isligaen. Coronavirussen har lagt ligaen ned, og resten af kampene før sommerferien er aflyst.

Derfor er der ingen grund til at feste, og Rungsteds Nikolaj Rosenthal fortæller da også til Rungsteds eget site, at pengene bliver brugt anderledes i år.

- Da vi begyndte at tale om hvad vi skulle bruge pengene i bødekassen på, tog det ikke mange øjeblikke, før en enstemmig spillertrup besluttede at donere pengene til klubben fortæller rungstedangriberen Nikolaj og fortsætter:

- Der er blod, sved og tårer under en ishockeysæson, men intet har været så hårdt som at se den kamp, klubben befinder sig i lige nu, og derfor var alle spillere enige om at købe støttebilletter for de godt 30.000 kroner vi havde i bødekassen.

Rungsteds direktør Thomas Friberg var følelsesladet, da han blev fanget over telefonen.

- Jeg må indrømme at jeg blev temmelig rørt over den gestus, som spillertruppen er kommet med, i en tid hvor ikke bare sporten, men hele verden kæmper for at holde sammen på det hverdagen, siger direktøren og fortsætter:

- Der skal lyde en dybfølt tak fra mig til hele spillertruppen, for på den måde at støtte op om ishockeyen i Rungsted, og selvfølgelig også en stor tak til alle de mennesker, som allerede nu har bakket op om klubben og købt støttebilletter.

Med mandagens køb af støttebilletter er der nu solgt 1.073 støttebilletter.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?