29. september 2020
Karen Barritza var med til at sikre Birkerød det danske mesterskab.
Karen Barritza var med til at sikre Birkerød det danske mesterskab.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Birkerød dansk mester

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Birkerød dansk mester
Opdateret 17. april 2020 kl. 17:32
Sport Nordsjælland - 17. april 2020 kl. 14:31
Af René Larsen

Midt i al den kedelige inaktivitet kan Birkerød Tennisklub tillade sig at feste - sådan lidt hver for sig og på afstand.

Tennisklubben sikrede sig nemlig fredag det danske indendørs holdmesterskab for kvinder.

På grund af corona-pandemien har Dansk Tennis Forbund nemlig besluttet at fastfryse stillingen i holdturneringen. Det betyder, at KB vinder guld hos herrerne, mens Birkerød er kåret som dansk mester hos kvinderne.

- Fedt, men det burde vi også blive, siger Birkerød Tennisklubs formand Jesper Tvermoes, da Frederiksborg Amts Avis overbringer ham nyheden over telefonen, mens formanden er på vej til Dragør.

Den indendørs holdturnering lukkede ned den 11. marts. Der manglede da at blive spillet en enkelt runde i grundspillet, lige som hele slutspillet stod for at skulle afgøres.

Birkerød havde spillet seks kampe og vundet dem alle, og nordsjællænderne var sikre på at slutte som vinder af grundspillet.

Hørsholm-Rungsted slutter på andenpladsen og vinder sølv, mens KB vinder bronze. Ud rykker Roskilde og Fruens Bøge. Op rykker Lyngby og Århus 1900.

Hos mændene bliver KB som tidligere nævnt dansk mester. Gentofte og Lyngby vinder henholdsvis sølv og bronze. Ud rykker ATK og Virum-Sorgenfri, mens Skovbakken og Birkerød rykker op fra 1. division.

Mener du, at det bliver mere forvirrende og besværligt at følge regeringens corona-retningslinjer?