27. juli 2021
En springende Patrick Bunk-Andersen sammen med Tobias Arndal og Lucas Bøje-Larsen i baggrunden til Hillerød Fodbolds første træning. Foto: Rudi Dalsgaard
gallery icon

Se billedserie

En springende Patrick Bunk-Andersen sammen med Tobias Arndal og Lucas Bøje-Larsen i baggrunden til Hillerød Fodbolds første træning. Foto: Rudi Dalsgaard
Foto: Rudi Dalsgaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billedserie: Hillerød Fodbold i gang igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billedserie: Hillerød Fodbold i gang igen
Sport Nordsjælland - 01. juli 2021 kl. 22:22
Af Rudi Dalsgaard

Der kan hurtigt gå navneleg i den, når man skal holde styr på, hvordan det ser ud med Hillerød Fodbolds trup i 2. division. Den var igen samlet torsdag til den første træning, og spillerne blev styret igennem lige under to timers træning af trænerteamet med Christian Lønstrup, John Bredal og Brian Møllepovl.

arrow Læs også: Hillerød holder på assistenten

De vidste på forhånd, at Rasmus Suhr, Mads Kaalund og Sean Bright har forladt klubben, men henover pausen er de to rutinerede, Mike Mortensen og Rasmus Tangvig, også forsvundet, da de ikke kunne blive enige med klubben om vilkårene - blandt andet træningsmængden med minimum tre gange om ugen.

Ind er indtil videre kommer offensivspillerne Asger Højmark og Dino Karjasevic. Sidstnævnte er tilbage i Hillerød, hvor han tidligere har været under træner Kasper Jørgensen.

Og så havde Christian Lønstrup en stribe spillere på prøve. Matin Al-Atlassi fra FA 2000, Danilo Babovic, AB Tårnby, Tobias Pedersen, ex-FCK, Avarta og Næstved, Devrim Sahin, Skovshoved samt Jonas Hemmingshøj, der senest har været i Brønshøj.

Dertil kom »en Nicolai«.
På banen var også Nicholas Willumsen, men han er på vej til USA og træner bare med i opstarten.

På skadesfronten mangler man stadig Christopher Jakobsen, Mathias Johnsen og Philip Lindgaard, der forventes klar henholdsvis til august, i løbet af efteråret og til marts næste år. Nicolai Grassi Johannessen er også tvivlsom på grund af skader og har ikke været med i længere tid i Hillerød.

- Der kommer også nogle spillere i næste uge. Blandt andet en fra FC Helsingørs U19 hold. Og jeg bliver dagligt kontaktet. Mange af dem er lykkeriddere, men lige pludselig kan der være noget, der ser spændende ud, siger Hillerød-træner Christian Lønstrup.

I billedserien kan du se billeder fra Hillerøds første træning.

arrow 10-12 lykkeriddere har meldt sig i Hillerød
26. juni 2021 kl. 11:21 Opdateret: kl. 21:14
arrow Hillerød går fra Arena til Ground
26. juni 2021 kl. 07:21 Opdateret: kl. 21:13
arrow Fællesskabet begynder i boldburet
19. juni 2021 kl. 05:12 Opdateret: kl. 09:36
De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?