3. august 2021
Frederik Jørgensen drev i perioder gæk med Køge Nord-forsvaret. Ledøje-Smørum mod Køge Nord FC i Danmarsserien. Foto: Rudi Dalsgaard
gallery icon

Se billedserie

Frederik Jørgensen drev i perioder gæk med Køge Nord-forsvaret. Ledøje-Smørum mod Køge Nord FC i Danmarsserien. Foto: Rudi Dalsgaard
Foto: Rudi Dalsgaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billedserie: Brandvarme LSF mod Køge Nord

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billedserie: Brandvarme LSF mod Køge Nord
Sport Nordsjælland - 19. juni 2021 kl. 15:17
Af Rudi Dalsgaard

Det blev et offensivt festfyrværkeri fra Ledøje-Smørums angrebsmaskine, da holdet lørdag tog i mod Køge Nord FC i Danmarksseriens oprykningsspil.

Efter især en god første halvleg vandt Smørum-drengene 6-1.

Begge hold har udspillet deres rolle i oprykningsspillet, hvilket må ærgre Ledøje-Smørum mest, da man så ud til at kunne være blevet en faktor i det spil. Men det så nu ikke ud til at påvirke det hvidklædte hjemmehold, der fra start lagde pres på gæsternes mål.

Især Mathias Gransee og Frederik Jørgensen var i hopla, ivrige både med og uden bold og søgte muligheder hele tiden.

Det kastede da også 1-0-målet af sige, da Gransee pressede og fik tacklet Køge Nords Søren Abildå, så bolden røg videre til Frederik Jørgensen. Alene med målmand Andreas Piilgaard sparkede Frederik Jørgensen iskoldt bolden ind med ydersiden.

To minutter senere var der solstik i Smørum-forsvaret, og så var Emil Andersen helt fri på et indlæg til at dirigere bolden i mål til 1-1, men glæden holdt kort. Yderligere to minutter senere blev det 2-1. Igen kom Frederik Jørgensen fri i dybden. Han fik taget et for langt træk, men Mathias Gransee var løbet med i venstre side, kunne fortsætte direkte ind i bolden og sikkert sparke den ind til 2-1.

Det blev 3-1 efter en halv time på et hurtigt angreb, som igen endte centralt hos Frederik Jørgensen.

Danmarksserien
Oprykningspulje 1
Ledøje/Sm.-Køge Nord 6-1 (3-1)
Mål:
1-0: Frederik Jørgensen (16), 1-1: Emil Andersen (18), 2-1: Mathias Gransee (20), 3-1: Frederik Jørgensen (30), 4-1: Alexander Back (52, selvmål), 5-1: Martin Soelberg (83), 6-1: Conrad Lunde (88)
Tilskuere: 100

Hans afslutning snød alt og alle, da den gik uden om nærmeste oppasser, men havde tilpas nok "banan" i sig, til at den sneg sig inden om stolpen, mens en paralyseret Andreas Piilgaard kun kunne se på.

3-1 ved pausen blev efter bare 10 minutter til 4-1, da Alexander Back prøvede at stoppe et fladt indlæg med Frederik Jørgensen i ryggen. Men i stedet fik han dirigeret bolden ind bag sin egen målmand.

Det var afgørelsen på kampen, der derefter faldt drastisk i tempo. Køge Nord FC havde sin del af boldbesiddelsen, men kunne ikke skabe chancer, mens hjemmeholdet virkede tilfredse med at have det mentale overtal og kom også løbende til chancer.

Det blev 5-1 syv minutter før tid, da et par indskiftere også ville være med. Kristian Larsen kom var over venstrekanten og sparkede et perfekt indlæg til bagerste område, hvor Martin Soelberg kom flyvende og headede bolden i mål.

Conad Lunde ville også lige vise, at han kan sparke på kassen, så to minutter før tid drønede han et skud fra godt 25 meters afstand i kassen til 6-1, hvilket lukkede og slukkede kampen.

Vil du gerne arbejde mere hjemmefra?