7. marts 2021
HB Køge vinder 3-0 over FC Nordsjælland i træningskampen  i Farum Park den 24. januar. Foto: Kim Rasmussen
gallery icon

Se billedserie

HB Køge vinder 3-0 over FC Nordsjælland i træningskampen i Farum Park den 24. januar. Foto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder af »De nye piger i klassen«

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder af »De nye piger i klassen«
Sport Nordsjælland - 24. januar 2021 kl. 17:44
Af René Larsen

Dansk kvindefodbold har i et årti været domineret af Fortuna Hjørring og Brøndby, men på det seneste er der kommet et par nye piger i klassen, der gerne vil lege med.

FC Nordsjælland har lige fået nye egyptiske ejere, der mener det alvorligt med kvindefodbold, og HB Køge har en erklæret målsætning om at skulle spille Champions League inden for de nærmeste fem år.

Søndag eftermiddag mødtes de to hold i en træningskamp i Farum forud for sæsonstarten om halvanden måneds tid, og det slap HB Køge bedst fra med en 3-0-sejr i en træningskamp, der blev afviklet over 3x30 minutter.

FC Nordsjælland dominerede ganske vist de første 20 minutter, men så havde HB Køge fundet sig til rette og overtog spillet.

Gæsterne fik bragt sig foran midt i 2. halvleg, da FC Nordsjællands centrale stopper Jessica Davis mistede bolden som bagerste spiller. Cecilie Buchberg erobrede bolden og afdriblede Adelaide Gay i målet og sendte bolden i tomt net.

Træningskamp, kvinder
FC Nordsjælland-HB Køge 0-3

Mål: 0-1: Cecilie Buchberg (46), 0-2: Kyra Carusa (52), 0-3: Maddie Pokorny (80)

Bare et par minutter senere øgede Kyra Carusa med et dykkende langskud, og Kelly Fitzgerald ramt kort efter trekantsammenføjningen med endnu et følt skud fra distancen.

Det var begrænset, hvad FC Nordsjælland fik skabt af farlige situationer foran mål. Største mulighed tilfaldt Ásla Johannesen, da et højt indlæg i HB Køge-feltet gav i en løs mulighed, men Kaylan Marckese i målet nåede tilbage og fik blokeret det frie skud.

Til de sidste 30 minutter blev der skiftet massivt ud, så der var spilletid til alle. Også den periode trak HB Køge sig sejrrigt ud af. Maddie Pokorny scorede kampens sidste mål med endnu et dykkende langskud.

Nu må butikkerne igen åbne dørene op for kunder. Skal du derfor ud og bytte julegaver?