19. januar 2021
Billede
gallery icon

Se billedserie

facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: Mie Skov og herrerne er i slutspillet efter storsejr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: Mie Skov og herrerne er i slutspillet efter storsejr

Hillerød havde alle marginaler med sig, og de slog de nærmeste konkurrenter med hele 5-0.

Sport Nordsjælland - 29. november 2020 kl. 22:16
Af Mads Hussing

Det var en helt afgørende kamp om at komme med blandt de øverste seks, der skal spille om at komme til semifinalerne efter jul, og den kamp vandt Hillerød suverænt. Københavnerholdet BB/KBTK blev sendt hjem med et stort nederlag, og så gjorde det ikke noget, at Hillerød bagefter tabte 5-0 til Næstved.

Der var både ungdom og rutine på holdet, hvor Danmarks bedste kvindelige bordtennisspiller Mie Skov huserer, og hvor hun også vandt sit opgør. Hun vandt rent faktisk begge sine kampe, men den sidste kamp talte ikke, for Patrick Skarsholm vandt samtidig sin kamp, og da det var kamp nummer fem, og dermed den afgørende, så talte den i regnskabet.

Rutine var der også på københavnerholdet, hvor Carsten Egeholt spiller. Han var første gang med til DM for 40 år siden. Han spillede mod teenageren Daniel Simonsen, der vandt den kamp 3-1.

Daniel Simonsen nåede at tabe til KBTK's Kim Nylander, men heller ikke den kamp talte, da Hillerød havde vundet holdkampen. Der var ellers en af holdkampens bedste dueller, hvor den ene overhånd efter den anden blev sendt afsted fra begge kombattanter, og det endte med, at Daniel fik fanget Nylander, der nikkede anerkendende mod den unge Daniel Simonsen.

Nu er Hillerød i slutspillet, og det glæder selvfølgelig holdets træner, Jesper Møller.

- Det er altafgørende. Havde vi tabt den, så var vi ikke kommet i medaljeslutspillet, siger han.

Med deltagelsen i medaljespillet, er nedrykning også undgået.

- Det var målet, så det har vi indfriet. Nu er det bare at spille frit herfra og vinde herfra. Holdet er inde i en rigtig god udvikling. Mie træner mere og mere og bliver bedre og bedre. Patrick gør det også virkelig godt i dag.

- Mere vil selvfølgelig have mere. Men målsætningen er nået, og det er det vigtigste, siger Jesper Møller.

Det var en overraskelse, at det blev en storsejr på hele 5-0.

- Det er helt perfekt. Jeg synes, de gør det godt og bakker hinanden godt op. Vi har også marginalerne på vores side i kampene.

- Jeg synes stadig, der er noget at arbejde på. Det, jeg er allermest tilfreds med, er den måde, de bakker hinanden op på, siger træneren og fortsætter:

- Der er små detaljer, som jeg synes skal være bedre mentalt hos spillerne, men mange af dem er unge. Nu er Mie her, og forhåbentlig hun kan være med til at coache dem. Så det mentale også bliver bedre på den anden side af nytår.

Når nu sæsonmålet er indfriet, så bliver barren hævet.

- Nu går vi efter top fire, så vi kan kvalificere os til en semifinale, og så kan alt ske derfra. Vi har jo også to svenskere, som også er rigtig gode, men som ikke har fået lov af deres familie og arbejdsgiver til at rejse til Danmark, fordi de bor i en rød zone i Sverige.

- Så der er muligheder for forstærkninger, hvis coronaen tillader det efter nytår. Men målet er indfriet, og vi har primært holdet for at de unge skal udvikle sig. Det vil vi stadig have fuld fokus på. Men hvis der er en, der er lidt nede, så har vi en anden, vi kan trække ind, hvis det er, siger Jesper Møller.

Kampene i slutspillet er ikke fastlagt endnu.

Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?