26. oktober 2020
Hillerød tabte udekampen mod HIK i 2. division. Foto: Mads Hussing
gallery icon

Se billedserie

Hillerød tabte udekampen mod HIK i 2. division. Foto: Mads Hussing
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: HIK var for stærke for Hillerød

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: HIK var for stærke for Hillerød

Hillerød Fodbold kom ellers foran tidligt i udekampen mod HIK, men måtte indkassere sæsonens bare andet nederlag.

Sport Nordsjælland - 10. oktober 2020 kl. 14:55
Af Mads Hussing

Det var tydeligt, at det var to hold i den øverste del af 2. division. Der blev spillet friskt til, og begge hold gav og tog i duellerne.

Kampen begyndte livligt. Der var ikke gået mere end lige over tre minutter, inden Benjamin Bennett-Larsen sendte Hillerød i front. Han blev med en flad pasning spillet helt fri foran mål, og via stolpen sendte han udeholdet foran 1-0.

Det slog bestemt ikke HIK ud, der en halv time senere havde bragt sig foran 2-1. Først sendte Frederik Andersen efter lidt småspil i feltet bolden i mål fra tæt hold. Det var på kanten af offside, men linjedommeren vurderede altså, at han var på den rigtige side.

Hillerød havde det meste af spillet i den periode, men HIK slog kontra, og Hillerøds målmand Tim Lund så ud til at stå på det forkerte ben, da Jonas Hebo sparkede fladt fra kanten af feltet.

Det så ud til, at Hillerød skulle gå til pause bagud med en, men Benjamin Bennett-Larsen spillede videre til Lasse Spaniel, der driblede lidt på kanten af feltet og krøllede bolden helt op i fjerneste hjørne.

2. division, pulje 2
HIK-Hillerød 4-2 (2-2)
Mål: 0-1: Benjamin Bennett-Larsen (4), 1-1: Frederik Andersen (25), 2-1: Jonas Hebo (34), 2-2: Lasse Spaniel (45), 3-2: Oskar Høybye (54), 4-2: Oskar Høybye (61)

Det var dog HIK, der havde mest at skyde med i 2. halvleg. Begge hold havde muligheder, men HIK formåede at udnytte deres.

Det blev 3-2 efter en løbeduel mellem Hillerøds Lasse Spaniel og HIK's Mathias Knudsen, som sidstnævnte vandt, og han spillede fladt indover til Oscar Høybye, der sendte bolden under Tim Lund.

Det var også Oskar Høybye, der afgjorde kampen, da han gjorde det til 4-2 efter et forkert dømt frispark. Her blev bolden sendt indover og ramt af en Hillerød-spiller på vejen mod målet. Tim Lund kunne bare parere, og bolden endte ved Oskar Høybye, der nemt kunne score.

Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?