21. januar 2021
Foto: Thomas Sjørup/Ritzau Scanpix
gallery icon

Se billedserie

Foto: Thomas Sjørup/Ritzau Scanpix
Foto: Thomas Sjørup/Ritzau Scanpix
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: Frederikshavn fik for lang snor

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: Frederikshavn fik for lang snor
Sport Nordsjælland - 08. januar 2021 kl. 22:43
Af René Larsen

De to hold mødtes senest lige inden jul, hvor Rungsted kørte en spektakulær 7-1-sejr hjem fra Frederikshavn. Fredag aften var rollerne byttet om. Her var det Frederikshavn, der kørte Rungsted ud af isen i de to første perioder, inden hjemmeholdet begyndte at røre på sig.

Det var et minut i første periode, der fik stor indflydelse på forløbet.

Først styrede den fra Frankrig hjemvendte Christopher Frederiksen tæt under mål Frederikshavn foran, og bare et halvt minut senere sejlede pucken ind i nettet til 2-0, da målvogter David Grubaks udsyn var spærret.

Det var noget af en bet for Rungsted, der ellers førte skudstatistikken 11-5 efter de første 20 effektive minutter.

Umiddelbart inden pausesignalet blev Rungsted ramt af to på hinanden følgende udvisninger til henholdsvis Joachim Holten-Møller og André Pison Stærmose. Rungsted klarede sig helskindet til pause, men 19 sekunder inde i 2. periode øgede Mads Larsen til 3-0, mens Frederikshavn var to mand i overtal på isen.

Det var noget af en mavepuster for Rungsted og i slutningen af perioden øgede den tidligere Rungsted-spiller Nikolaj Krag Christensen også til 4-0.

Rungsted gjorde dog klar til en sidste offensiv. bare 14 sekunder inde i 3. periode reducerede Nichlas Hardt til 4-1, og det hurtige mål gav Rungsted blod på tanden. Nichlas Hardt styrede yderligere en reducering ind til 2-4, og Rungsted løb storm på Frederikshavn-målet.

Med knap otte minutter igen sendte Marcus Olsson en ripost i nettet til 4-3, så Frederikshavn havde rigeligt i at forsvare. Men det gjorde nordjyderne også godt, og med lidt over to minutter igen satsede Rungsted yderligere ved at tage David Grubak af isen til fordel for en ekstra markspiller. Men trods massivt pres holdt Frederikshavn stand, og Rungsted forpassede muligheden for at passere førerholdet Aalborg i tabellen.

Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?