19. september 2020
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billard-DM tilbage til Vejby

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billard-DM tilbage til Vejby
Sport Nordsjælland - 13. september 2020 kl. 17:26
Af Niels Jørgen Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Billard-spillerne fra Vejby Billard Klub levede op til favoritværdigheden og vandt danmarksmesterskabet i keglebillard for hold, da slutspillet i Søren Søgaard Ligaen blev afviklet fredag-lørdag i Vejby med et halvt års forsinkelse på grund af Covid-19-situationen.

I den afgørende kamp mod de evige rivaler fra Bristol Odense, der havde vundet de seneste tre titler, klarede Vejby 4-4, og det var nok til mesterskabet efter at de to hold tidligere begge havde besejret de øvrige slutspilsdeltagere Helsingør og Kolding.

Dermed blev det ekstra halve bonuspoint Vejby havde med som vinder af grundspillet nok engang afgørende for placeringen af mesterskabet mellem Bristol og Vejby, der har delt DM-titlerne mellem sig de seneste 11 sæsoner. Thomas Bræck, Ole Nymark og Michael Sørensen har alle været med til de tidligere Vejby-sejre, mens det var første DM for fjerdemanden Carsten Rasmussen, der som Ole Nymark vandt alle sine tre kampe i slutspillet.

Kolding tog bronzemedaljerne, mens Helsingør måtte nøjes med fjerdepladsen, og dermed blev slutrækkefølgen den samme som i grundspillet for 2019-20-sæsonen.

Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?