22. september 2020
Billede
gallery icon

Se billedserie

facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: BSF klar til Næstved efter sejr i Hundested

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

BSF klar til Næstved efter sejr i Hundested
Sport Nordsjælland - 08. september 2020 kl. 20:17
Af René LarsenDet bliver BSF fra Danmarkserien, som Næstved fra 2. division skal møde i 2. runde i pokalturneringen. Det blev en realitet tidlig
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Efter et indledende pres fra faoritterne BSF og en hovedstødsforsøg af Rasmus Brøns på overliggeren, så kom Hundested stærkt tilbage i 1. halvleg.

Sjællandsserieholdet tilspillede sig fire meget store muligheder for at bringe sig foran. Lars Bonde ramte blandt andet overliggeren med et følt skud mod det lange hjørne. Senere i halvlegen overplacerede han desuden en friløber, og i et andet tilfælde skød Nicolai Jærgergaard lige forbi den ene stolpe, hvor Lars Bonde havde lavet en tunnel på en BSF-spiller lige forinden.

Men fra 2. halvlegs start var BSF tilbage i den kontrollerende rolle. Allan Ali gav et varsel om, hvad der skulle ske, da han skød på stolpen efter Jonas Zederkopfs tværpasning.

Bare et par minutter senere headede Allan Ali gæsterne foran efter et præcist indlæg i feltet.

Hundested svarede igen med en tredobbelt indskiftning, men det gav ikke hjemmeholdet noget løft. Allan Ali fordoblede føringen med et flot udført lob over Hundesteds målmand Christian Solhøj efter en dyb stikning, og Rasmus Brøns øgede siden til 3-0 på endnu en hurtig kontra.

Mod slutningen spillede Hundested sig til endnu et par chancer, men det var en af de dage, hvor bolden bare ikke ville ind.

Har debatten om sexisme taget overhånd?