29. september 2021
Mohammed Diomande gjorde comeback ved sæsonstart for FC Nordsjælland, der nu igen også kan råde over Ibrahim Sadiq. Kun Jonathan Amon er ude med sin langtidsskade - ellers er alle klar i FCN-truppen. Foto: Nikolai Linares/Scanpix
Mohammed Diomande gjorde comeback ved sæsonstart for FC Nordsjælland, der nu igen også kan råde over Ibrahim Sadiq. Kun Jonathan Amon er ude med sin langtidsskade - ellers er alle klar i FCN-truppen. Foto: Nikolai Linares/Scanpix
Foto: Nikolai Linares/Ritzau Scanpix
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Alle er klar i FCN

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Alle er klar i FCN
Sport Nordsjælland - 01. august 2021 kl. 19:27
Af Rudi Dalsgaard

Når FC Nordsjælland mandag møder Sønderjyske har cheftræner Flemming Pedersen rigeligt med spillere at vælge mellem.

Senest er Ibrahim Sadiq blevet klar efter en lille skade i opstartskampen mod Royal Antwerpen. Og efter søndagens afsluttende træning måtte otte spillere trække ned i den ene ende og træne »ekstra«, da de ikke er en del af kamptruppen til mandagens kamp.

Samtidig er transfervinduet stadig på vid gab i en måned endnu, og der kan stadig nå at ske noget - både ind og ud af truppen.

- Vi skal lige se, hvordan holdet sætter sig. For selvfølgelig er vi klar og følger med i, hvad der sker. Og vi får masser af henvendelser og følere i forhold til spillere, der gerne vil spille her, siger cheftræner Flemming Pedersen.

Så måske endda FCN har lidt for mange spillere.

- Vi må vi, når vi har så stor en trup, om der kommer bud på nogle, om nogle skal sælges eller lejes ud. Vi er lige nu 25 markspillere og tre keepere, og der er otte mand, der er uden for truppen. Når man ser på de navne, så må man tænke sådan, for de fleste af dem sidde på bænken i andre Superligaklubber, siger Flemming Pedersen og kaster et blik ind på banen, hvor blandt andre Ivan Mesik, Tochi Chukwuani, Andreas Bredahl, Lucas Lykkegaard og Clinton Antwi løber og træner færdig.

Det handler også om at kunne holde alle spillere glade og tilfredse.

- Vi gør selv noget aktivt for at finde det rette for hver spiller, men vi kommer aldrig til at tvinge nogen af sted. Vi kan opfordre dem til at gøre det, der giver bedst mening i det lange løb, og det snakker vi med dem selv og deres rådgivere om. En spiller som Clinton Antwi havde et rigtig godt ophold i Esbjerg, slutter Flemming Pedersen.

FC Nordsjælland har fået et enkelt point i sæsonens første to kampe, og resultaterne af de kommende kampe kan også give handling på transfermarkede.

- Vi har en plan klar, hvis vi får brug for det, siger Flemming Pedersen.

Stemmer du til kommunalvalget i år?