22. oktober 2020
Foto: René Larsen
gallery icon

Se billedserie

Foto: René Larsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 1-1 for tredje gang af fem mulige

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

1-1 for tredje gang af fem mulige
Sport Nordsjælland - 26. september 2020 kl. 19:02
Af René Larsen

Efter tre ugers kamppause var Allerød tilbage i aktion i Danmarksseriens pulje 2 lørdag eftermiddag mod Gentofte-Vangede, men pausen havde ikke ændret noget grundlæggende. For tredje gang ud af fem mulige spillede Allerød 1-1.

Det var dog et resultat, som gæsterne fra GVI kunne være mest tilfreds med, mens hjemmeholdet Allerød kunne glæde sig over en koncentreret og disciplineret indsats.

Det var dog gæsterne, der fik den bedste start, da Mathias Veltz efter mindre end ti minutters spil kunne heade GVI i front.

Men efterhånden fik Allerød dog sat sig på spillet. Det var dog først i de sidste ti minutter af 1. halvleg, at hjemmeholdet fik skabt nogle chancer. To styks blev det til. Mathias Virkelyst-Andersen fik spillet bolden på tværs i GVI-feltet, hvor Oliver Kirkegaard stod fri, men han måtte se Mikkel Gram-Jensen lidt heldigt klare for sig med en fodparade.

Kort efter kom Anders Fleng Nielsen i et overlap i feltet, men her reddede Mikkel Gram-Jensen sikkert.

Allerød var påpasselige bagude. Marcus Hjulmand styrede sit tre-mandsforsvar eminent, og han lagde også nogle gode diagonalpasninger frem ad banen.

Men det kneb lidt med at komme til de helt store oplagte chancer. Midt i 2. halvleg kom dog den fortjente udligning. Gustav Harlev blev spillet dybt midt i banen. Den hurtige angriber fik også afdriblet GVI-målmanden, men Mikkel Gram-Jensen hægtede forwarden, og der var ikke tvivl om det tilkendte straffespark.

Sebastian Pitzner-Schmidt scorede sikkert fra pletten, og i den resterende del af kamp havde Allerød de største muligheder for at sikre en afgørelse. Men den faldt ikke trods en udmærket hovedstøds-chance til Oliver Kirkegaard og en friløber til Gustav Harlev, hvor afslutningsmuligheden dog blev for spids.

Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?