25. oktober 2021
Steven Zoega Skøld står ikke længere i spidsen for Skjold Birkerød og mener, at forudsætningerne for hans ansættelse er blevet kraftigt ændret.
Steven Zoega Skøld står ikke længere i spidsen for Skjold Birkerød og mener, at forudsætningerne for hans ansættelse er blevet kraftigt ændret.
Foto: Rudi Dalsgaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: - De vil have den gamle stil

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

- De vil have den gamle stil
Sport Nordsjælland - 17. september 2021 kl. 18:56
Af Rudi Dalsgaard

Fyret, enige om at stoppe.
To sider af samme sag og Steven Zoega Skøld er ligeglad med, hvilken betegnelse der kommer på, at han nu ikke længere er cheftræner i Skjold Birkerød i Sjællandsserien.

arrow Læs også: Billedserie: Storsejr efter trænerskifte

For ham blev det tydeligt, at han ikke længere passede ind i klubben.

- Vi blev enige om, at jeg skulle stoppe, fordi spillerne ikke var parate til et nyt tiltag, som var det, jeg blev ansat til. De vil gerne have den gamle stil og ikke så meget med at tænke klubben som en helhed, siger Steven Zoega Skøld.

- Jeg blev ansat til at styrke samarbejdet mellem senior 1 og 2, få gang i U21-holdet og også arbejde med at få U19-spillere op på 1. senior, så der var en tråd igennem det hele. Det var aftalen. Men nu vil spillerne så tænke på resultaterne, og det har klubben sagt ja til. Så på den måde er jeg ikke blevet ansat under de rigtige forudsætninger.

- Når det er sådan, så gider jeg heller ikke. Så vil jeg hellere noget andet. Jeg synes ikke, det skal være spillerne, der styrer, og jeg synes, det er svagt, at man som klub ikke står bag de aftaler, man laver.

Steven Zoega Skøld har taget A-licens som fodboldtræner og har også allerede fået et nyt jobtilbud, men han skal lige trække vejret.

- Lige nu tror jeg, jeg holder tidlig juleferie. Det har været hektisk i de seneste fire år som fodboldtræner. I Birkerød har jeg trænet hold mandag, tirsdag og torsdag, mens jeg har holdt møder onsdag. Fredag til søndag har der så været kampe, referater og videoanalyse. Det er alt sammen fint, hvis man samtidig har støtte til det. Det havde jeg ikke, siger han.

arrow Trænerskifte i Sjællandsserien.
17. september 2021 kl. 18:56 Opdateret: kl. 18:56
Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?