13. august 2020
Casper Pedersen gør et kort comeback på banen. Arkivfoto: Lars Skov
Casper Pedersen gør et kort comeback på banen. Arkivfoto: Lars Skov
Foto: Lars Skov
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: World Tour-rytter i bane-comeback

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

World Tour-rytter i bane-comeback
Sport Nordsjælland - 14. januar 2020 kl. 17:21
Af René Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

23-årige Casper Pedersen fra Stenløse var i sin tid U19-verdensmester i banecyklingens mangekamp, omnium, men efter OL i 2016, hvor han kun var reserve på det danske bronzehold i forfølgelsesløb, så fokuserede han på landevejen. Det gav også bonus, og han kører i dag for World Tour-holdet Sunweb på den største scene.

Men i starten af februar er han for en kort bemærkning tilbage på de skrå brædder. Casper Pedersen har sagt ja til at deltage i DBC's tredagesløb, der afvikles i Ballerup Super Arena. Casper Pedersen kørte som amatør for DBC.

- Jeg har savnet banen, og glæder mig helt vildt til at gøre comeback i Ballerup. DBCs 3-dagesløb passer heldigvis rigtigt godt ind i mit løbsprogram, så jeg ser frem til tre dage med fedt cykelløb og forhåbentlig super god stemning i arenaen, lyder det fra Casper Pedersen i en pressemeddelelse.

Casper Pedersen kommer i tredagesløbet til at danne par med sin holdkammerat hos Sunweb, Cees Bol. Den hollandske sprinter vandt i sidste sæson blandt andet den belgiske semiklassiker Nokere Korse og en etape i Tour of California.

Tredagesløbet køres fra den 7. til 9. februar.

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?