5. juni 2020
Casper Pedersen gør et kort comeback på banen. Arkivfoto: Lars Skov
Casper Pedersen gør et kort comeback på banen. Arkivfoto: Lars Skov
Foto: Lars Skov
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: World Tour-rytter i bane-comeback

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

World Tour-rytter i bane-comeback
Sport Nordsjælland - 14. januar 2020 kl. 17:21
Af René Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

23-årige Casper Pedersen fra Stenløse var i sin tid U19-verdensmester i banecyklingens mangekamp, omnium, men efter OL i 2016, hvor han kun var reserve på det danske bronzehold i forfølgelsesløb, så fokuserede han på landevejen. Det gav også bonus, og han kører i dag for World Tour-holdet Sunweb på den største scene.

Men i starten af februar er han for en kort bemærkning tilbage på de skrå brædder. Casper Pedersen har sagt ja til at deltage i DBC's tredagesløb, der afvikles i Ballerup Super Arena. Casper Pedersen kørte som amatør for DBC.

- Jeg har savnet banen, og glæder mig helt vildt til at gøre comeback i Ballerup. DBCs 3-dagesløb passer heldigvis rigtigt godt ind i mit løbsprogram, så jeg ser frem til tre dage med fedt cykelløb og forhåbentlig super god stemning i arenaen, lyder det fra Casper Pedersen i en pressemeddelelse.

Casper Pedersen kommer i tredagesløbet til at danne par med sin holdkammerat hos Sunweb, Cees Bol. Den hollandske sprinter vandt i sidste sæson blandt andet den belgiske semiklassiker Nokere Korse og en etape i Tour of California.

Tredagesløbet køres fra den 7. til 9. februar.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?