15. august 2020
Villads Jensen og Dorian Vallet udgjorde en bjørnestærk treerblok i HØJ-forsvaret. Foto: Kenn Thomsen
gallery icon

Se billedserie

Villads Jensen og Dorian Vallet udgjorde en bjørnestærk treerblok i HØJ-forsvaret. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vanvittig afslutning i Jyllinge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vanvittig afslutning i Jyllinge
Sport Nordsjælland - 16. november 2019 kl. 18:06
Af René Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Publikum var hele følelsesregistret igennem, da HØJ sejrede 22-21 over Odder i mændenes 1. division håndbold i Jyllinge Hallen lørdag eftermiddag.

Med 33 sekunder igen tog HØJ timeout ved stillingen 21-21. Dommerne havde på det tidspunkt armene hævet for passivt spil, så HØJ havde kun fem afleveringer tilbage, da spillet igen blev sat i gang.

HØJ brugte de tre, og så forsøgte Jeppe Hjorth at fremtvinge et nyt frikast med et raid ind over stregen. Men den hoppede dommerne ikke på, og så var bolden på Odders hænder.

Efter en ny timeout blev spillet sat i gang med mindre end 20 sekunder igen. Odder skulle spille op til en sidste afslutning, men her fik Nichlas Hald Christensen taget et par step på stedet med bold, og så markerede dommerparret Morten Søe og André Visholm for skridt.

HØJs Dorian Vallet var hurtig over bolden og sendte den i en blød bue ned til en sprintende Emil Bramming, der greb, afsluttede og scorede i en og samme bevægelse til 22-21 samtidig med at slutsignalet lød.

HØJ-spillerne dansede rundt i jubel på gulvet, mens Odder vantro så et stensikkert point og en mulig sejr forsvinde ud i det blå.

Det havde været en ganske omskiftelig kamp. HØJ startede godt, og Dorian Vallet gjorde det til 5-2 efter små ti minutter.

Men så fulgte en periode, hvor HØJs angrebsspil faldt fra hinanden. Anført af Mathias Damgaard kom Odder stærkt tilbage. Gæsterne scorede seks gange i træk og bragte sig på 8-5.

Herefter var det Odder, da havde besvær ved at komme til scoringer. HØJ-forsvaret fungerede kampen igennem rigtig godt, og Brian Jørgensen leverede på højt niveau i målet, så i 1. halvlegs sidste sekund kunne Dorian Vallet sende HØJ til pause med en føring 13-10.

Den føring indhentede Odder midt i 2. halvleg ved stillingen 16-16, og gæsterne kom også på 16-18, inden HØJ-træner Jesper Fredin fik taget timeout. Han rokererede lidt rundt, og HØJ gik over til at spille syv-mod-seks i angrebet. Det fik løsnet op - især hos Jeppe Hjorth, der fik scoret tre vigtige mål. Han bragte HØJ på 21-19, men da Villads Jensen løb ind i en udvisning fik Odder chancen for at komme tilbage i opgøret. Den mulighed tog østjyderne imod, men Odder forspildte chancen, da det virkelig gjaldt.

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?