9. april 2020
Martin Poulsen og Værløse spillede mod EBAA i Basketligaen. Foto: Rudi Dalsgaard
Martin Poulsen og Værløse spillede mod EBAA i Basketligaen. Foto: Rudi Dalsgaard
Foto: Rudi Dalsgaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Værløse-spiller på basketlandsholdet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Værløse-spiller på basketlandsholdet

Der er udskiftning i truppen til landsholdet, og derfor er Martin Poulsen fra Værløse udtaget.

Sport Nordsjælland - 18. februar 2020 kl. 21:36
Af Mads Hussing
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Frederik Rungby har måttet melde afbud til landskampene mod Tjekkiet og Belgien med en skade, der har generet gennem længere tid. Rungby har spillet alle 12 kampe i pre-kvalifikationen.

Som erstatning har trænerteamet udtaget 21-årige Martin Poulsen fra Værløse Blue Hawks, der indtager 11. pladsen på topscorerlisten i Basketligaen.

Han fik debut i Basketligaen for Hørsholm tilbage i 2017, inden han spillede et år i USA for Mount Saint Mary University. I denne sæson er han vendt tilbage til Værløse, hvor han har været en af profilerne med 15,8 point i gennemsnit i 19 kampe.

Sæsonens højdepunkt har været sejren over Svendborg Rabbits i november, hvor Poulsen scorede 28 point.

- Udtagelsen kom som en kæmpe positiv overraskelse, og det betød en pludselig omlægning af mit liv den næste uge, men det er af lille betydning når landsholdet spørger om man er klar, siger Martin Poulsen ifølge en meddelelse fra Danmarks Basketball Forbund,

Nu er universitetsstudier og lejlighedsbesigtning for en uge afløst af træning med landets bedste basketballspillere og en landskamp på hjemmebane i Farum Arena mandag 24. februar.

Også klubben i Værløse er glade for udtagelsen af Martin Poulsen.

- Vi starter lige ugen ud med en fantastisk nyhed for en af vores VBBK'ere! Martin er blevet udtaget til landsholdet som erstatning for Frederik Rungby der har meldt fra grundet en skade.

- Martin er kommet tilbage til VBBK og Basketligaen i denne sæson og har gjort det super godt. Han er en af de bærende kræfter på klubbens basketligahold hvor han har leveret en rigtig flot sæson indtil videre!

- Det er fuldt fortjent at Martin nu får lov at del landsholdstruppen, som arbejder frem imod kampene fredag ude mod Tjekkiet og mandag på hjemmebane i Farum Arena mod Belgien, skriver klubben på deres facebook-side, inden de ønsker Martin Poulsen et kæmpestort tillykke.